LHC deeltjes versneller opgestaart CERN

Large Hadron Collider (LHC)  is een ondergrondse deeltjesversneller in de buurt van het Zwitserse Genève. De LHC is gebouwd door CERN en zal op 10 september 2008 voor het eerst in gebruik worden genomen. Bij ingebruikname zal het voorlopig de krachtigste versneller zijn tot nu toe. De bedoeling is dat er met de 27 kilometer en 6 miljard euro kostende deeltjesversneller kleine deeltjes, protonen, zullen worden versneld tot aan bijna lichtsnelheid. De Large Hadron Collider (LHC) laat deze vervolgens gecontroleerd botsen met als doel mini zwarte gaten te creëren. Zo kan er gekeken worden naar hoe het heelal er bij het ontstaan uit zag. Wetenschappers hopen met de experimenten inzicht krijgen in het heelal een fractie na de oerknal, 14 miljard jaar geleden. (De LHC horoscoop)

10 september 2008- 10.23 CET- GPS coördinaten 46N13’59”- 6E03’20”

Ascendant, project en wetenschappers, Weegschaal.

Heer 1 Venus in 12de huis alles wat verborgen en in geheim gebeurt. Hier zien we de bevestiging het is jarenlang een goed bewaart geheim project geweest.

Venus staat conjunct Mars, de machine die de oerknal moet ‘’nabootsen”.

Mars conjunct Mercurius, de deeltjes versneller wordt opgestart in tegenwoordigheid van de internationaal pers en is broadcast (Mercurius) te volgen.

Mars staat in aspect met Jupiter, aanduider van de snelheid.

De Maan, het volk- algemeen aanduider in mundane astrologie, is essentieel in exil. Dit kan duiden op het feite dat het volk geen voorstander is van het project.

De Maan en Jupiter staan in Steenbok, onderschept, de dispositor is Saturnus, Chronos “vadertje tijd”. Mythologisch de oergod Chaos, het niets waaruit de eerste Griekse goden ontstonden.

Maan eerste volgende aspect is met Uranus, duidt op de opzienbarende ontdekkingen over het heelal die ons (volk) te wachten staat. De jacht op het onbekende is heropend

© Karin Verhoeve- Classic Astrologer- 7 september 2008

Toevoeging:

Voor de duidelijkheid. Deze horoscoop is geduid aan de hand van de werkelijke tijd eerste  ”beam” (10:23 AM). De machine zelf is echter om 09.30 opgestart. Vandaar de twee tijden die op internet circuleren.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologe Karin Verhoeve en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op LHC deeltjes versneller opgestaart CERN

 1. Elizabeth zegt:

  Hi Karin. Het schijnt dat een vooraanstaande wetenschapper Stephen Dawkins zegt dat het experiment niet zal werken… Het moet gezegd worden Mars in Weegschaal is bij lange na niet de meest dynamische planeet om op de ascendant te hebben voor een experiment waar snelheid een belangrijke rol speelt. De Zon is hier ook in val… Daarnaast staat de planeet aarde zelf conjunct met Uranus – verwachte het onverwachte…. Het lijkt alsof dit experiment anders loopt dan men had verwacht. We zullen het zien. Trouwens interessante recepties tussen Saturnus en Mercurius. Misschien komen we wel meer over de aarde te weten maar niet over het heelal in zijn gheel. Liz

 2. Cem zegt:

  De eerste botsing tussen deeltjes staat voor 21 oktober op het programma. Misschien ook interessant om te weten.

 3. - zegt:

  Dank je wel Cem. Ik hoorde op de BBC dat er start-up problemen waren. Men dacht eventje dat het hele experiment niet door zou gaan. Maar een paar minuten later dan gepland – is de machine toch opgestart. Dit zou betekenen dat de horoscoop iets gecorrigeerd zou moeten worden – want dit is de officiele start-tijd. Dit zou betekenen dat Venus in het eerste huis zou komen te staan in haar eigen teken. Venus is een “benevolent” planeet. Gelukkig… en de aarde draait door..Liz

 4. - zegt:

  Hello,
  Thanks voor de reacties!
  Tijd was de officieel geplande opstart- site.
  Ik heb gisteren via broadcast de opstart gevolgd, volgens mijn klok was de opstart 10:23 AM.
  De Volkskrant vermeld als tijd 10:26 AM. Zoals Cem. vermelde waren er opstart problemen.
  In de gecorrigeerde radix staat Venus –Mars en Mercurius in huis 12. Venus, heer 1, de wetenschappers en het project ziet er ‘’mooi ‘’ uit maar is infeite ‘’bitch’’ (aspect Mars). Het project draait om het vinden van het Higgs-Boson deeltje, die Higgs in 1964 heeft bedacht. Zoals Liz vermelde Mars- niet meest dynamisch, kan hierop duiden dat ze het niet gaan vinden. Mars en Venus in aspect met Jupiter, die voor expansie staat, maar die Jupiter staat in aspect met Saturnus, de expansie wordt geremd. Essentieel Jupiter in val, Jupiter kan zijn ‘’belofte’’ niet waar maken.
  Saturnus staat in een teken waar Jupiter in exil en Venus, heer 1 in val staat.
  De ascendant staat conjunct Spica, één van de krachtigste beschermende ster, kunnen ze wel gebruiken. En ook conjunct Arcturus, mythologisch de jager en veehoeder, geeft strijdvaardigheid, door zijn Mars/Jupiter karakter, en kan succes geven.
  Ze hopen met dit project de Nobelprijs te winnen, Mc net verandert van teken, met zo een zwak heer 10, Zon (peregrine) en in een teken waar Jupiter in exil en Venus (heer 1) in val staat, zou het bij een droom kunnen blijven.
  Last but not least drie planeten in huis 12 doet vermoeden dat het project om iets heel anders draait, de geheimzinnigheid waarmee het project jarenlange omweven is geweest komt niet zomaar uit ‘’de lucht’’ gevallen.
  Karin Verhoeve

 5. Elizabeth zegt:

  Hi Karin. Wat verwarring – niet alleen op astrologie.blogo.nl – over de start up time van deze super machine. Verschillende sites waaronder deze http://www.bright.nl/large-hadron-collider-we-leven-nog – geven een tijd van 09.38 aan. Hoe dan ook fijn dat jij – klok in hand – de exact tijd zelf genoteerd hebt. De horoscoop is dus aangepast… Vr. groet, Liz

 6. Elizabeth zegt:

  Large Hadron Collider: Zie toevoegde tekst

 7. karin zegt:

  Hello,
  De radix van 7 september 2008 is gemaakt aan de hand van de voor opgestelde tijd opstart project- officeel site dus 9:30. Ik kon die 7 september 2008 onmogelijk weten dat er opstart problemen zouden zijn en dat de gehele opstart later zou plaatsen vinden.
  Op 11 september heb ik een reactie geplaats met duiding aan de hand van de GECORRICEERDE radix (10:23).
  Als basis duiding is verstandig om eerst te kijken naar de radix geplande opstart.
  Lijkt meer op een Babylonisch..dan een deeltjes versneller..
  karin Verhoeve

 8. Elizabeth zegt:

  Hi karin, Zon conj.Saturnus in Maagd als klassieke uiting van analytische wetenschap waagt zich hier aan het technisch genie van Uranus. Uranus nog wel in Vissen; wat een ontdekkingsreis!! De ruimtezoekende conjunctie van Jupiter met de Maan lossen het startschot én …geven het project hun zegen.

  Dé uitbeelding van acceleratie vindt men in Venus conj. Mars en dat het hier om een heel bijzondere machine gaat met een wetenschappelijk doel is te zien in de ongeaspecteerde Pluto. Een pretentieus project door Leeuw op het MC in gezamenlijkheid tot stand gebracht door Zon Saturnus in 11. Zo las ik deze horoscoop, toch ook een beetje klassiek?! Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *