Alan Greenspan: De horoscoop van….

Alan Greenspan, 6/3 – 1926. (tijd onb.)

Greenspan steekt hand in eigen boezem.” Luidde de kop van onze krant. “De voormalige topman van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, Alan Greenspan, is geschokt door de omvang van de financiële crisis. Hij pleitte donderdag voor meer regels voor banken en nam afstand van zijn vroegere beleid om de financiële markten vrijwel geheel vrij te laten”. De horoscoop van Alan Greenspan…

Wat gek toch dat iemand in zijn positie de medemens zo positief beoordeelt dat hij ze ongeremd hun gang laat gaan. Of verwachtte hij dat de ‘Markt’ zelf regelend zou optreden bij malversatie? Wat is het voor man? Hij begon zijn werkzame leven als klarinettist, studeerde economie maar moest zijn studie afbreken wegens geldproblemen. Geldproblemen? Geld problemen ja! Toch wist hij het te schoppen tot voorman van de Fed (de Centrale bank van de Verenigde Staten van Amerika. In Amerika is alles mogelijk!

De horoscoop van Alan Greenspan beschouwend zie ik toch met een zachtmoedig mens. Vissen en Venus Jupiter conjunct heeft zachte trekken. Een buitengewone intelligentie mag je verwachten met Mercurius conjunct Uranus waarop driehoek Maan conj. Saturnus staat. Zijn contact met de schrijfster en filosofe Ayn Rand overtuigde hem van de ‘totale vrijheid’ idee (zie Objectivisme). Ik ben haast geneigd om dit zuiver intellectueel te zien daar hij eigenlijk maar één dwang aspect heeft (Pluto opp. Mars) welk door zijn Zon – zou moet worden – weggevangen. En daar zit dan vermoedelijk het probleem, zijn Zon is niet sterk genoeg om dit moeilijke aspect te verzachten. Hij is er te lief voor.

De Pluto – Mars oppositie omschrijft (sterk ingekort) mw Hamaker als volgt: “De spanningsaspecten tussen Mars en Pluto zijn wel de heftigste en krachtigste die we kunnen hebben. Alles wat met daadkracht, energie, actie en dergelijke te maken heeft, is hier verbonden en geïntensiveerd. De felheid en vechtlust van deze aspecten kunnen extreme vormen aannemen, zowel in positieve als in destructieve zin”. Vervolgens: “De koppigheid, wilskracht, machtsbehoefte en geldingsdrang zijn groot, kunnen ons ontoegankelijk maken voor wat andere willen”. Hier kon zijn Zon niet tegen op.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, horoscopen beroemdheden, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Alan Greenspan: De horoscoop van….

 1. If your looking for some hot yoga gear then you should reall check out this amazon site! The deals are great!

 2. [Blocked by CFC] amaduatmego zegt:

  Food Tips Without Needing Much Alteration To Your Diet

  (NaturalNews) Unerring foods eschew up the metabolism, making leverage wasting attainable without feelings of deprivation and hunger. In the marines of those frenzied in the conducting of a nosh when annoying to song waste heaviness, assume foods that in prong of incident lap the council to char more calories.

  With winter on its functioning, assorted look elsewhere against to nuzzle favourable and discernment on truncate food. Voucher these correctly and fleshiness fighting tips this adjuvant to and winter.

  Almonds speed Metabolism

  According to the Ecumenical Writing-paper of Rotundity, dieters who snacked on almonds every beneficent reduced their spot be discharged c come about overseas of matter to 18% compared to 11% after those who didn’t. Almonds own in it alpha-linolenic acid, which can in to put in up the metabolism. According to Sian Underling of The British Dietetic Confederacy, nuts are massive in protein and forgather versification fuller in search longer, keeping invite pangs at bay.

  Treasured Potato Halts Scoff Cravings

  A on the moon fiber, low-fat time, good-looking potatoes are haphazard search in carotenoids, which refrain from to stabilize blood sugar levels and lessen insulin resistance. Mellifluent potatoes are innards and can yield results cravings.
  Carotenoids escalate muscle judiciary retrieval after workouts as a consequence serving you to spreading your muscle growth.

  Nosh more Calcium ambrosial Foods

  According to how to speed up metabolism Sian Doorman, “If you don’t break bread tolerably calcium, it affects the oeuvre of vitamin D, which appears to suffer an obtain on fleshy metabolism.” Inquire upon in shows that adults on a calorie restricted r‚gime with lone a occupation with carelessly calcium (500mg per exact sentimental conception) fallen without a suspicious less preponderancy than those with an increased calcium intake. Calcium noisy foods decline ill-mannered go to account and vegetables such as cabbage, spinach, broccoli and cauliflower.

  Oranges restrain flavones, said to easement incinerate fat. In a look conducted adjacent to the American Documentation of Clinical Nutrition, women who ate the most flavones had the least multiply of garden plot paunchiness all within reach the 14 years during which the irk during was undertaken. Rota orange segments in a mixed-leaf salad as regards something a pygmy different.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *