Horoscoop:Geert Wilders

 Dit artikel verscheen eerder op astrologie.blogo dan wel op 10 augustus 2007.  In het licht van het laatste commentaar van Geert Wilders (6 sept. 1963,Venlo, tijd onbekend) over het verbieden van de Koran (belachelijk gewoon) ben ik naar zijn horoscoop gaan kijken. Wat meteen opvalt is dat Wilders – van binnenuit – geobsedeerd is door de macht. Hij wil invloedrijk zijn. Normale wijze zou zo’n “dorps gekke” als Wilders genegeerd worden – maar de horoscoop van Nederland heeft ook een Zon/Pluto conjunctie maar dan wel in het tegenovergestelde teken Vissen. Wat betekent dit? Ten eerste we praten hierover een opposite en dat geef aantrekkings of aanstotings kracht. Hoe dan ook lijkt het alsof Wilders toch het land op de een of andere manier een spiegel voorhoudt. Iets in hem resoneert met iets wat ook Nederlands IS. Hij krijgt een podium – en er wordt wel naar hem in positieve of negatieve zin geluisterd. Dit is waarom Wilders het zover heeft geschopt om een spreekbuis voor een bepaalde groep mensen te worden.

De horoscoop van Geert Wilders:

Geert Wilders is een Maagd en streeft dus naar iets abstracts, een maatschappij dat gevormd is naar een ideaalbeeld, een soort nirvana hier op aarde. Hij is bijzonder fel en kritisch als anderen (zeg maar gerust buitenlanders) aan zijn beeld van “hoe Nederland hoort te zijn” aankomen. Maagd is perfectionistisch, dynamisch, en praktisch!!!!

Met zijn Mercurius in Weegschaal (ongeaspecteerd) zou je bijna een genuanceerde, gebalanceerde redevoerign verwachten. Maar Mercurius is in wederzijdse receptie met Venus (hier in val) in Maagd. Het praten wordt beinvloed door een misvormd beeld van hoe de dingen horen te zijn.  Saturnus staat in verbinding met Neptunus, dus, hoe dan ook deze man IS een idealist. Hij heeft een droom.

Binnenkort maakt Saturnus de overstap van Leeuw naar Maagd. Als Saturnus conjunct komt te staan met Uranus in de horoscoop van Wilders (nov. 2007) kan hij in de problemen komen. Hij loopt binnenkort tegen een grens aan. Saturnus zegt, okay, tot hier maar verder gaan we niet. In ieder geval problemen liggen op de loer. Saturnus is vaak de wetgever – de nederlandse staat – misschien wordt Wilders gedwongen zijn toon te verzachten. De Zon in Maagd betekent dat Wilders verantwoordelijkheid zal moeten nemen voor zijn woorden en de effect die hebben op de verhoudingen binnen Nederland. Zijn Maagd planeten staan tenslotten tegenover de Vissen planeten in de horoscoop van Nederland zelf!!! 

Vanmiddag staat er een update – Wilders nu

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, mundane astrologie, Predictions en getagd, , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Horoscoop:Geert Wilders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *