Kritische Vragen m.b.t. Bekend Astrologie Onderzoek

De Duitse astroloog Suitbert Ertel uit kritiek op oud maar bekend Amerikaans onderzoek naar de effectiviteit van astrologie. Dit onderzoek is sinds de jaren tachtig vaak geciteerd en staat op minstens 400 websites. dunce Het artikel is in het engels en laat zien hoe slordig dat onderzoek geweest is en hoe graag de wetenschappelijke wereld het wilde publiceren. Zo graag zelfs dat het in blad  “Nature” in een sectie gepubliceerd werd dat “peer review” niet nodig maakte!!! Het artikel is in het engels..maar de moeite van het lezen waard.  Let ook op deze website – die astrologie onderzoek doet.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *