Stephen Gately: Boyzone zanger

gately

Ik hoorde het nieuws op de BBC gisteravond. Stephen Gately, dood, leeftijd 33. Dit bericht zal voor Boyzone fans hard aankomen. Ik weet hoe het was voor mijn dochter toen Kurt Cobain overleed. De dood – dat is iets voor oudere mensen, niet voor mensen die nog volop in het leven staan. Vanzelfsprekend wilde ik de horoscoop zien. Wat meteen opvalt is de oppositie van transiterende Saturnus met de Zon in Stephen Gately’s horoscoop. De Zon – is het hart. Saturnus is de dood zelf. Uranus in transit – nu in Vissen – is ook in beeld. Hij is bijna conjunct met de Zon in Stephen Gately’s horoscoop. Transit Saturnus staat ook in spanningsaspect met Mars. Mars/Saturnus zijn vanouds de twee slechteriken van de dierenriem. Dit zou bijvoorbeeld op een vergiftiging kunnen duiden.

Alhoewel er geen aanwijzingen zijn dat zijn dood iets anders is dan een “ongeluk” – zal veel mensen toch uitkijken naar de uitslag van de sectie. Maar … Wat de uitkomst ook moge zijn, de dood van zo’n  jonge zang talent is dieptriest.

gately1

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden en getagd, , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Stephen Gately: Boyzone zanger

 1. Ria zegt:

  Stephen schijnt (volgens de Telegraaf) in zijn eigen braaksel gestikt te zijn, nadat hij heel veel alcohol geconsumeerd had. Triest einde inderdaad!!
  Weliswaar geen echte vergiftiging, maar het zit er heel erg dicht tegenaan, Liz…..:(

  Groetjes van Ria

 2. Hi Ria, De familie houdt het bij een “tragisch ongeval”. Tragisch is misschien het beste woord…mvgE

 3. Paul zegt:

  Hi Liz,

  a very sad end for my fellow country Man 🙁 33 years of age. and now on the rte.ie site

  A post mortem has established that Boyzone singer Stephen Gately died of natural causes, a court official on the island of Majorca said today.

  The official said Mr Gately suffered a pulmonary oedema, an accumulation of fluid on the lungs.

  The Saturn opp was exact with his Sun & square Mars in Gemini (the lungs), if the Mars is in 12 neptunes domain drowning. He looks like a cancer rising… saturn transit of 4 a new home and of course the end of life.

 4. Hi Paul, Pulminary Eoedema ..I wonder what could have caused that in one so young? Surely there must have been some indications before hand that his lungs were malfunctioning? Fluid and phlegm make me think Moon. If you do come accross a birth time..please pass it on. MvgE

 5. Paul zegt:

  Thanks for your response Liz.
  sorry for the late response my notebook crashed so I was all week without my pc, the memory had burned got it fixed today. Mars is now in my 2nd house LOL
  I don’t know as we don’t know what exactly happened that night.

  he had a Trio with his bf, maybe drugs were used but we’ll never know.

  Best regards

  Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *