Myrthe…. Jaarhoroscopen

sun&moon

Eind vorig jaar gaf ik  een kleine groep astrologen inzicht in het geheim van het schrijven van dag-week-maand en jaarhoroscopen. Eentje daarvan – de Amsterdamse astroloog Myrthe – heeft het gepresteerd een jaar horoscoop op haar website te plaatsen. Deze jaarhoroscopen laten een talent zien. Dat meen ik. Het is echt niet zo makkelijk een jaarhoroscoop te schrijven. Dus Myrthe…chapeau!!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Myrthe…. Jaarhoroscopen

  1. Claudia zegt:

    Beste Elizabeth,

    De afgelopen dagen heb ik een aantal jaarhoroscopen gelezen. In sommige horoscopen komt hetzelfde voor. In mijn geval (boogschutter) financieel goede vooruitzichten, mogelijke verhuizing en goede baanvooruitzichten. Maar in vele andere lees ik dit niet. Waar ligt dit aan? Blijft het altijd beter om een persoonlijke jaarhoroscoop aan te vragen of kun je wel uitgaan van de vele jaarhoroscopen online?

    • Hi Claudia, Een jaar horoscoop geeft een heel ruim kijk op het jaar. Iedere astroloog heeft zijn eigen ideeen over wat belangrijk is, en over hoe je dit onder woorden moet brengen. Een jaarhoroscoop gebaseerd op je eigen geboorte horoscoop daarentegen geeft een beeld van je persoonlijke jaar. Je ascendant, maan teken, aspecten op de planeten, zijn bekend, dus het beeld is heel specifiek. Dus het is zonder twijfel, een beter alternatief dan welke jaar horoscoop dan ook. Met vriendelijke groet, Elizabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *