Agnes Kant stapt op – midlife crisis?

ag

Er was altijd een kans dat er iets verassends zou kunnen gebeuren ….. In mijn keek op de week op dinsdag – had ik het erover. De maan in Weegschaal op 3 maart – beheerd door Venus conjunt Uranus in Vissen. Uranus heeft altijd een element van onvoorspelbaarheid – slaat net als bliksem toe – op onverwachte plekken. Maar goed de kat is uit de mouw. Agnes Kant stapt op – een vrouw die een radikale belissing neemt. Ik noem het radicaal. Waarom opstappen? Ik mocht Mw. Kant. Vond haar aanpak verfrissend, recht door zee, doortastend. Als vrouw – genoot ik altijd van Femke en toen was er ook Agnes. Ik vond haar authentiek. Een vrouw die je serieus moest nemen. Maar kennelijk is er heel veel kritiek op haar optreden. Ze zou “verkrampt” overkomen. Ton Brakenhoff heeft een tijd geleden de horoscoop van Agnes Kant besproken. De link is hier. Haar vertrek – zou misschien een bevestiging kunnen zijn van de Zon in Steenbok. AGnes Kant is serieus, gedreven. De heerser van Steenbok is Saturnus – hier in de sensitieve en verlegen Vissen.  Transit Uranus nu over de geboorte Saturnus – zou de animo achter de beslissing kunnen zijn. Het leven toch over een andere boeg gooien? De mid-life crisis? De midlife crisis vindt astrologisch gezien plaats onder de transit Uranus in oppositie met de geboorte Uranus. Dit is een tijd waarin mensen belangrijke beslissingen nemen. Deze periode heeft iets van “doen NU voor dat het te laat is”. Het is een tijd van hoge spanning en onrust. Elementen van het leven die niet meer voldoening geven – worden overboord gegooid. Maar met Uranus is er altijd de risico dat men de baby met het badwater weggooit.

Tja. Een ding staat nu wel vast. De SP moet het nu zonder de integer Agnes  Kant doen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mundane astrologie, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Agnes Kant stapt op – midlife crisis?

 1. Karin Mous zegt:

  Beste Elizabeth Hathway,

  Uitstekende analyse van Kant, vooral omdat je haar als een integere politica omschrijft. Een typering die ik ook zou gebruiken. Zij heeft met Femke Halsema de grote Water Driehoek gemeen, alswel de Uranus/Pluto conjunct.
  De ene stapt uit de politiek vanwege tegenvallende gemeenteraadsverkiezingsuitkomsten en peilingen. De ander zit opmerkelijk in de lift. Hoe valt dat te verklaren?
  Ik denk dat een Maan/Jupiter in Tweelingen Femke helpt te relativeren en niet volledig te versmelten met datgene waar ze voor strijdt anders dan de Maan/Neptunus van Kant. In haar boekje Linkse Lente vertelt Halsema hoe er een keerpunt kwam nadat asielzoekers in hongerstaking die zij eerder steunde hun woede op haar richtten. Zij had hen gevraagd te stoppen met de hongerstaking omdat ze in de Tweede Kamer ondanks haar hartstochtelijk appèl voor de goede zaak hiervoor geen steun kreeg. Verder is het zo dat deze planeten in Tweelingen een enorme mentale beweeglijkheid geven die nodig is om je staande te houden in de kamer. Aan de andere kant geeft dat haar iets ‘smooth’-s ondanks haar idealisme en betrokkenheid.

  Groetjes Karin

 2. Paul zegt:

  Hoi Liz,

  Horoscoop agnes kant hier

  http://www.astrozeeland.nl/kant.html

  lijkt mij de juiste geboorte tijd ook nog.
  uranus opp en conjunct prog Mc. tr Pluto die het 8ste huis binnen loopt.. gevaar voor eigen leven misschien na haar uitspraak over wilders in de debaat bij een vandaag.

  Agnes Kant zei maandag in een verkiezingsdebat in het programma EenVandaag dat Geert Wilders een bedreiging voor de samenleving vormt. Wilders’ PVV, aldus Kant, zoekt in moslims zondebokken voor problemen, waarbij ze refereerde aan de Tweede Wereldoorlog: ‘De geschiedenis heeft geleerd dat dat levensgevaarlijk is.’

  Het was duidelijk een persoonlijk aanval op wilders en niet op zijn ideeën…wat niet mag natuurlijk!

  groetjes

  Paul

 3. ton zegt:

  Mars tr. raakt haar Zon-Jupiter lijn, er is haar onrecht aangedaan; de verkiezingsuitslag doet haar onrecht aan. Een zo ontzettend betrokken gevoels mens is niet gekend in haar beste sociale bedoelingen en wat rest dan nog..?

 4. Ga-lama zegt:

  http://www.vpro.nl/24uurmet/afleveringen

  Kijktip; 24 uur met… Agnes Kant met Wilfried de Jong.
  Een ruimte. Een gast. Een interviewer.
  De tijd doet de rest.

 5. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *