Week horoscoop: Mars in Weegschaal, mediteren, of gillen tegen de zee?

De komende week zitten we er echt heel goed in die hoofd t-vierkant. Mars gaat naar Weegschaal, en kan de dans niet ontspringen.

Voordat deze nogal timide Mars zijn verdere baan mag afleggen, moet hij langs Uranus, Saturnus, Jupiter en Pluto heen. Ik voel boosheid, radicalisme, en revolutie hier. Mars in Weegschaal is een meester in het verleiden, ruzie maken is niet echt zijn ding. Geef hem liever een divan, met daarop een schoonheid die hij vervolgens kan versieren. Maar deze Mars moet andere dingen doen. Iedereen zal op zijn eigen manier – deze explosieve, dynamische energie vorm moeten geven. Hoe ga ik dat doen? Gillen tegen de Zee? In de late avond van vrijdag 30 juli, komt de Maan er ook in Ram te zitten. Dit is een geweldige opwelling van cardinale energie, en mijn eigen Venus en Jupiter zijn van de partij. Venus is mijn heer 12 en heer 7. Ik heb bewust gekozen voor een time-out tijdens deze periode. Ik wilde met zo min mogelijke prikkels, tot mezelf komen. Terug naar de basis om mijn eigen doelen weer helder voor ogen te krijgen. Een t-kruis over de wereld as, zit vol mogelijkheden. Je kunt er iets mee doen. De kracht om te veranderen is namelijk nu heel hoog.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Week horoscoop: Mars in Weegschaal, mediteren, of gillen tegen de zee?

 1. Ga-lama zegt:

  Jupiter/venus/mars, Liz ga je inzetten voor het leger des Heils!
  Heb zelf mars in weegschaal in 1 en begin al 30 jaar de dag met 5km hardlopen! Met schaaf-snij en brandwondjes heb ik leren leven. Met shoppen brekende kleerhangers en vallende kleding heel gewoon. Doen en denken favoriet! Versier in die zin slaschotels met bloem-radijsjes, bolletjes meloen, sterretjes van tomaat.
  Versieringen als strikjes, roesjes en kantjes aangeboren. Met bepaalde aspekten op saturnus conjunct venus in mijn radix was eenvoud en soberheid en vooral de kleur zwart troef. Zag de hele regenboog in zwart. We moeten boven onze planeetstanden uitgroeien. Geef alle planeten te “eten” wat ze nodig hebben pas dan kom je aan JEZELF toe! Niet simpel maar wie heeft gezegt dat het leven simpel is!? Een betere versie van onszelf achterlaten als onze tijd gekomen kan alleen door ervaringen die ons pad kruisen. Als we ons lijden, leiden met korte ei en begeleiden en herleiden en omleiden dan zullen we niet verzuipen in eindeloos medelijden.
  Liz een heilwens voor jouw en een artikel over daklozen heeft misschien wel een heilzame werking voor je geest!
  Nog een dikke proficiat met je 4 jarige Blogo-KID, Hoera, Hoera!

 2. Paul zegt:

  Yes the Mars is going to trigger..next to Saturn hopefully not too much problems or perhaps even more. Mars/Saturn opp Jupiter/Uranus Big energy and square Pluto..should we be worried ?

  Mercury retrograde also coming up on the 20th, shadow starts in a few days …take a look at the chart looks heavy loaded for NL on the Angles..Think I’ll avoid any travel on that day or crowds of people.

 3. Paul zegt:

  Ps in that chart of the Mercury Stationary retrograde Venus/Mars is exact conjunction to the second on the 13th degree of Libra .. I heard this is one of the most violent degrees of the zodiac.

 4. ton zegt:

  De tuinman en de dood

  Een Perzisch Edelman:
  Van morgen ijlt mijn tuinman, wit van schrik,
  Mijn woning in: “Heer, Heer, één ogenblik!
  Ginds, in de rooshof, snoeide ik loot na loot,
  Toen keek ik achter mij. Daar stond de Dood.
  Ik schrok, en haastte mij langs de andere kant,
  Maar zag nog juist de dreiging van zijn hand.
  Meester, uw paard, en laat mij spoorslags gaan,
  Voor de avond nog bereik ik Ispahaan!” –
  Van middag (lang reeds was hij heengespoed)
  Heb ik in ’t cederpark de Dood ontmoet.
  “Waarom,” zo vraag ik, want hij wacht en zwijgt,
  “Hebt gij van morgen vroeg mijn knecht gedreigd?”
  Glimlachend antwoordt hij: “Geen dreiging was ‘t,
  Waarvoor uw tuinman vlood. Ik was verrast,
  Toen ‘k ’s morgens hier nog stil aan ’t werk zag staan,
  Die ‘k ’s avonds halen moest in Ispahaan.”
  P.N. van Eyck

 5. Ga-lama zegt:

  Ik heb DE DOOD ontmoet! Via een blik die eeuwigheid uitstraalde. Een prachtige ervaring! Een belevenis dat voelt als een avontuur levenslang. De tour de Terre FINIS! Een energie-transmissie pur-sang! Kenzo mijn maatje op 4 poten heeft na bijna 14 jaar op natuurlijke wijze zijn stekkie hoger op gezocht. Ik was zijn ooggetuige!
  DE DOOD kreeg een gezicht, een ongelooflijk zuiver en sereen gezicht!
  Toen zijn tijd om 10.20 uur gekomen was richtte hij zich Oostwaarts hij kwam omhoog en strekte zijn hals en keek zoals men alleen naar een zonsverduistering kijkt! Voelde me toeschouwer van een heilig moment! Keek in twee lichttunnels van eindeloos verlangen! De hemel zat potdicht daar is geen discussie over mogelijk en plots als uit het niets scheen de zon op mijn rug! Mijn God wat ben ik dankbaar voor ten eerste de intense mens/dier relatie en ten tweede deze ervaring die ook op mijn verlanglijstje stond. Mensen vinden geboorte een sprookje maar de eerste strijdkreet doet al vermoeden dat niets minder waar is! Moeder en kind komen totaal uitgeput aan! Het vertrek is wel wat anders als we de angst ervoor zouden laten varen! Het leven is een strijd waarin we uiteindelijk allemaal omkomen! Maar dat “om”komen zo afgerond is een nieuwe circeltje noem het boomringentje voor de ziel laat dat niet gelijk een diepe zucht van verlichting slaken! Wat mij rest is AMEN!

 6. xDmAw6 qdvzxwqrqqpz, [url=http://gjqvlzulzbkn.com/]gjqvlzulzbkn[/url], [link=http://qfviagdgnelq.com/]qfviagdgnelq[/link], http://frtbyjryiube.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *