Pluto loopt weer vooruit…pas op met te vroeg juichen

Sinds 7 april heeft Pluto retrograde gestaan. Gisteren (14 september) ging hij eindelijk weer vooruit lopen. Dit betekent dat iedereen met planeten tussen 2 graden 48min en 5 gr. 25 mins van de hoofdtekens, nog in de laatste fase van een uitdagende Pluto transit zitten. Het duurt tot 3 januari 2011 – voordat Pluto op de plek terug komt waar hij in april 2010 stond. Er zullen uberhaupt maar  maar weinig mensen zijn (misschien helemaal geen mensen) die een Pluto transit maar een keer meemaken. Pluto is in alles grondig. Niemand die hem een zachte heelmeester durft te noemen. Saturnus  – nou daar  heb je een planeet met wie je wel snel kunt afrekeken. Een keer tegen de Zon – en daaag – totziens tot de volgende keer!! Maar Pluto nee. Alhowel beide planeten in verband met karma gebracht worden, is Pluto duidelijk van een heel andere order.

Dus wat kunnen we verwachten met Pluto direkt? Vooruitgang op dat gebied waar hij staat? Heb je schoon schip gemaakt? Ben je klaar voor de laatste – durf ik het de opruim- fase  te noemen? Bij mij loopt Pluto voor de laatste keer richting Venus. Trouwens, hij doet het heel goed. Geen nieuwe man – wat de meeste astrologen voorspellen – maar wel fantastische inzichten in de soort vrouw die ik graag wil zijn.  Maar goed de wijze vrouw juicht niet te vroeg.

Als afsluiter, wil ik jullie deze link doorgeven naar een  artikel door Michael Lutin op de site van  “The Huffington Post”.   Het gaat over Pluto direct. Ik wens jullie veel lees plezier.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Pluto in Capricorn en getagd, , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Pluto loopt weer vooruit…pas op met te vroeg juichen

 1. christien zegt:

  Gisteren(21 september) Liz? Je bent je tijd vooruit.
  Of is dat een belangrijke datum voor je? Grapje!

 2. Ha Christien, Ik zie dat de titel van dit stukje de lading niet helemaal dekt… te vroeg juichen had te laat moeten zijn. Ik bedoelde natuurlijk dinsdag 14 september 🙂 MvgE

 3. Lenie zegt:

  Pluto door huis 4 bij mij en maakt een inconjunct op het MC, wat nu samen met Mars een Jod veroorzaakt.
  We gaan het huis en het bedrijf waar ik altijd met mijn (ex)man gewerkt heb, verkopen. Afspraak met hem gemaakt om alles te gaan opruimen, zodat hij kan verhuizen. Wat klopt het toch allemaal weer. Werkverandering zit eraan te komen, ik ben er al heel druk mee bezig. Leuke concepten neerzetten en mijn hele warme netwerk gebruiken als hulpmiddel.
  Uranus en Jupiter zijn weer samen, laat ik een ieder adviseren om hier gebruik van te maken. DURF, DOE EN VERNIEUW. Jij alleen kunt jezelf gelukkig maken.

 4. marielle zegt:

  oef ja.. die opruimfase is behoorlijk voelbaar bij mij. maar ik ben duidelijk een diesel, aangezien mn maan én pluto (beide in een hoofdteken) op 1.55 en 2.05 staan. maar laten we hopen dat dit het staartje is van 2,5 jaar uitdagende transformatie :))

  • Hi Marielle, Je hebt dus ook bezoek van Saturnus, Jupiter en Uranus gehad. Uranus en Jupiter komen nog een keer overheen – maar met Pluto ben je binnenkort grotendeels klaar. Interessant – als je met astrologie bezig bent – om periodes te bekijken in het licht van planetaire energie. Het geeft je in ieder geval aanwijzers m.b.t. wat je het beste uit zo’n periode kunt halen, en wat de kosmos eigenlijk van je verwacht. Mvg Elizabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *