Ton Keert Terug…een vriend in Kader Abdolah

Kader Abdolah  *12/12-1954  (tijd onbekend) Schrijver. Door Ton Brakenhoff

Vandaag loopt de Zon over de cusp van mijn elfde huis en voor mijn gevoel heb ik er een vriend bij: Kader Abdolah. Hij weet dat niet en in de lijn van zijn denken hoeft dat ook niet. Net als in zijn boek ‘Spijkerschrift’ is het niet nodig dat een communicatielijn direct is doorverbonden met een ander, het mag via de hemel gaan en wie het oppikt mag het houden. ‘Spijkerschrift’ gaat over de liefde, de liefde tussen een doofstomme vader en een zoon en in het verlengde daar van, tussen hem en zijn land van waaruit hij is gevlucht. In zijn horoscoop aangegeven door de Venus-Saturnus conjunctie. De conjunctie die ik graag zie bij een dichter door de pijn en de diepte van gevoel die het verleent. Een ander opvallend aspect in zijn horoscoop is de Jupiter-Uranus conjunctie waar de (Kreeft)Maan vermoedelijk in meedoet. Hier in zit de originaliteit van denken maar eigenlijk is dat onvoldoende uitgedrukt, het gaat niet alleen om originaliteit het gaat ook over grenzeloosheid en durf. Zoals ook de aanduiding ‘schrijver’ te dun is, misschien kan ik het zo het beste uitdrukken in Zijn woorden: “Fa ta ba rekallah ahsanal galegien”. (Kijk, kijk wat een mooi wezen ik geschapen heb). De horoscoop van Kader Abdolah

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Ton Keert Terug…een vriend in Kader Abdolah

 1. Ga-lama zegt:

  Waarom heeft je “vriend” een doofstomme vader!?
  Waarom moeten vluchten uit zijn land!?
  Dat intrigeert mij.
  Doofstom het niet kunnen uiten maakt dat hij een mooi wezen kon scheppen!? Dat hij doorbreekt (merc. vierkant mars) wat bij de vader instinctief is gebleven (starn. driehoek maan in schorpio en kreeft) Het gebrek als schaduw van begaafdheid. Uranus/Jupiter ook vaak MENSA mensen en Saturnus/venus in scorpio ook als pooier en zijn lady te boek staan.
  Maar noodknoop in Steenbok zware weg alleen omhoog, dan helpt zon driehoek pluto enorm! Weet je iets van zijn moeder!? Tip; probeer niet een “doofstomme” vriend te blijven misschien is er een site waar je je waardering kunt uitspreken! Ere wie ere toekomt! De zon in elf zal je zeker helpen.

 2. ton zegt:

  Ha Galama. In het boek staan misschien wel wat antwoorden. Toch: ‘een doofstomme die een doofstom schrift leert’ waardoor de liefde als enige communicatiemiddel over blijft en gloreert. Het is voor mij niet nodig de lijnen te verbinden, ze lopen via de hemel.

 3. Ga-lama zegt:

  Dat doen ze allemaal! We stammen in rechte lijn af van…… en worden aan het lijntje gehouden! Lijntje snuiven lost zelfs niet veel op. Toch toevallig dat vandaag transitair een maan/jupiter/uranusverbinding driehoek die van Kader staat en dat jij hem belicht. Aards lopen de lijnen die om 8.31 uur vanmorgen door jouw op Blogo werden vastgelegd. Het woord hemel is enkel aards. Door zijn boek dat diepe indruk, bewustzijn kan scheppen blijf je ook verbonden tijdelijk in de tijd.
  Hemels is door onze beperkte fysiek alleen beperkt mogelijk. Bol glas vervormt dus onze oogbollen vertellen de waarheid zeker niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *