Workshop: Neptunus in Vissen

Image wikimedia: photo Giovanni Dall ‘Orto
Ik zie dat sommige posts – vooral die van januari – weggevallen zijn ūüôĀ¬†
Onder die posts zat er ook eentje over¬†de workshop over Neptunus in Vissen,¬† die ik op 6 maart samen met Faye Cossar en Zelda Hall ga geven. Geheel in de geest van Neptunus, hebben we¬†een originele invalshoek gevonden om de invloed van Neptunus in Vissen te benaderen.¬†De titel van¬†de workshop is: Memories, Dreams,¬†Reflection…. ¬†Voor aanmeldingen en informatie verwijs ik jullie graag naar de website van “The Amsterdam School of Astrology“. Als je graag deze¬†workshop bij wil wonen, kun je op de ASA website¬†inschrijven. Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Workshop: Neptunus in Vissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *