Uranus in Ram

Uranus in Ram (ingres horoscoop: 12 maart 2011, 01.49, Greenwich, UK): Een paar uur geleden heeft een aardebeving in Japan voor meerdere tsunami’s verzorgd. Deze film op de  Guardian website – geeft een beeld van de situatie daar. Uranus raakt nu niet alleen het 0 graden ram punt- hij bevindt zich ook op de wereld as. Grote omwentelingen – niet alleen in de politiek en in de wereld gebeurtenissen. De aarde beeft – letterlijk. Ram heeft enorme energie en stuwkracht – en Uranus slaat graag plotseling toe. Ingres Horoscoop Uranus in Ram:

Uranus was laatst in Ram van 1927 tot 1935. Maar wat gebeurde er toen Uranus echt op het Ram punt stond? Een kleine greep uit de gebeurtenissen uit de vorige Uranus in Ram ingres jaar: 1927/1928

1) Duitse economie zakt in
2) Brazilianse economie zakt in
3) Program voor de N.S.D.A.P. (Hitler’s Nazi Party) gepubliceerd
4) Academy of Motion Picture ARts and Sciences opgericht
5) Eerste Mickey Mouse film gemaakt en de eerste talking movie: The Jazz Singer (Al Jolson)
6) Lindenbergh vliegt van St. Louis naar Parijs in 33.5 uur
7) D.H.Lawrence – schrijft Lady Chatterley’s Lover
8) Veel baanbrekend onderzoek op het gebied van golven, x-rays, ‘particles’, molecules….
9)Kellogg-Briand Pact (tegen oorlog) getekend door vele landen, inclusief VS, Duitsland, GB, Frankrijkt, enz.
10) De toonaangevend Congres Internationaux d’ Architecture Moderne – opgericht in Geneve

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Uranus in Ram

 1. Gala zegt:

  Het hoofd en hart proficiat!!! Blog ziet er schitterend uit! Horoscoop heeft een beetje een 3D look maar dat zal wel de overgang van Uranus naar Ram zijn! Geen nieuw boek maar wel een nieuw hoofdstuk toch altijd spannend nietwaar!? Ter inzegening even Spiritus Sanctus en voor de spirituosa moet je zelf maar zorgen…proost Liz lekker los!!!

 2. Elizabeth Hathway zegt:

  Hi Gala, Inderdaad. Ik moet hier wat tijd aan besteden – de image is niet scherp daar heb je helemaal gelijk in. Ik zag net dat de 3 militairen bevrijd zijn. Super. De transitterende Venus/Jupiter sextiel die nu op Ned. Venus/Saturnus inspeelt – heeft gewerkt!! Proost!

 3. Wim zegt:

  Mag ik hier nou ook een vlieger in zien? Staart een Rx Saturnus(Regels, maar nu even niet?). Uranus(rebels?) het hoofd en de Maan(emotie) en Venus(verzorgend, schoonheid) de flanken.

 4. Ton zegt:

  Vanharte Liz, wat een prachtige site. Fijne plek om in te spelen. Ik kom er aan, zet alvast maar iets koud!!

  • Elizabeth Hathway zegt:

   Lachen!! Leuk reactie. Dank je wel Ton ook voor al je steun. Het is een stuk rustiger op astrologieblog, zonder Holland Casino, Dove, Ditzo enz. Het is precies zoals ik het wilde hebben: een site zonder toeters en belletjes !!

 5. Wim zegt:

  even mijn eerste reactie corrigeren:
  Mag ik hier nou ook een vlieger in zien? Staart een Rx Saturnus(Regels, maar nu even niet?). Mercurius (De boodschapper) het hoofd en de Maan(emotie) en Venus(verzorgend, schoonheid) de flanken.

 6. Faye zegt:

  The first atom was artificially split in 1932 but know about before – relevant for Japan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *