Pluto/Saturnus: Demonstratie tegen kernenergie morgen in Amsterdam

In mijn jaarhoroscoop voor het tijdschrijft ZIN schreef ik:

Pluto heeft specifiek met de kernenergie te maken. Ik verwacht dat de Nederlandse regering gesprekken met de Duitse regering zal voeren over Duitsland’s plannen voor het verlenging van de leeftijdsduur van haar kerncentrales. Misschien komt er zelfs een concreet initiatief op tafel voor nieuwe centrales in Nederland. Dit zou de antikernenergie beweging in Nederland nieuwe leven kunnen in blazen. De vorige keer dat Saturnus in Weegschaal in het vijfde huis van de Nederlandse horoscoop stond, heeft een van de grootste demonstratie in de Nederlandse geschiedenis plaatsgevonden, namelijk die tegen de plaatsing van kernwapens in Europa.’ Elizabeth Hathway, jaarhoroscoop Nederland 2011, ZIN

Dat was raak- want morgen (zaterdag 16 april) vindt er in Amsterdam een landelijke demonstratie plaats tegen kernenergie. Klik hier voor het programma. Ik heb deze informatie van verschillende vrienden ontvangen – en ga er vanuit dat er veel mensen naar Amsterdam toe zullen komen. De demonstratie in 1981 – is de grootste demonstratie ooit in Nederland – met ruim 400.000 demonstranten. Ik heb net beide horoscopen bekeken – die van 1981 en die voor morgen – en tot mijn verbazing staat de Maan in precies dezelfde graad van de dierenriem: 2 Weegschaal.

De maan staat voor het volk  – en de maan in Weegschaal benadrukt de vredige aard van de demonstratie. Weegschaal houdt natuurlijk van gezelligheid en prettig bij elkaar zijn. De Zon in de horoscoop voor 21 november 1981 – stond in Schorpioen – morgen staat de Zon in Ram. Beide tekens zijn door Mars beheerd. Mars symboliseert potentieel gevaar. In het lichaam produceert Mars adrenaline – die ons de energie geeft om te vechten of te vluchten. Er is kennelijk iets in kernenergie die de vredelievend volk tegen de borst indruist. We zien er het gevaar in – onze regering denkt er anders over. Mars is niet voor niets vernietigd in Weegschaal! De twee horoscopen: 1) 21 november 1981, 13.00 Amsterdam
2) 16 april 2011, 13.00 Amsterdam

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Pluto/Saturnus: Demonstratie tegen kernenergie morgen in Amsterdam

 1. Paul zegt:

  kern wapens en kern energie daar werd ik als kind zo erg bang en verdrietig van …het idee al dat de Mens in staat was om onze planeet te vernietigen en wat dan ?!

  Pluto liep toen in Weegschaal over mijn Zon en Mercurius, periode van de koude oorlog. Ik kon het echt niet snappen hoe de mensheid zo egocentrisch en vooral zelfdestructief kon zijn.

 2. Elizabeth Hathway zegt:

  Hi Paul – Als Weegschaal heb je een ingeboren gevoel voor balans en kern-energie is hoe dan ook balans verstorend. Het heeft iets on-natuurlijks met de potentie om rampen van ongekende grote te ontketenen. We zadelen toekomstige generaties ook op – met de radioactieve afval. Onverantwoordelijk en oneerlijk tegenover onze kinderen. Dus jij gaat morgen ook demonstreren??? MvgE

 3. Alida J. Pekelharing zegt:

  Hi Liz,
  Heb je gezien dat er een yod in zit? Cheiron sextiel Pluto, beiden naar de Asc in Leeuw. Als ik zo naar deze horoscoop kijk, zal het morgen niet geweldloos zijn!
  Groetjes van Alida.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *