Week horoscoop: Venus in Weegschaal, en de horoscoop van Amanda Knox

Week horoscoop: De komende week hebben we met een andere soort Venus in Weegschaal te maken. Vorige week – onder de conjunctie met Saturnus – voerde verantwoordelijkheid de boventoon: liefde was veelal een kwestie van verplichtingen of iets dat verdiend moest worden (voor wat, hoort wat). Nu begint Venus een driehoek verbinding met Neptunus te maken waardoor de thema’s romantiek, droom, fantastie, glitter, glamour, en opgaan in, zich opdringen.

Week horoscoop: Een beetje fatsoenlijk Venus in Weegschaal is ervan overtuigd dat het leven zonder ‘love interest’ nauwelijks de moeite waard is – en met Neptunus in beeld wordt Venus helemaal op de wenken bediend. Deze twee kunnen samen een geweldig mooi luchtkasteel bouwen, waar de werkelijkheid goed op een afstand wordt gehouden. Alles is mogelijk als niets concreet wordt. En daar zit het gevaar. Neptunus is een buitenplaneet dus ook hij heeft zijn grillige kant. Neptunus maakt de dingen graag mooier dan ze zijn. Hij is DE populaire fabrikant van roze brillen. Dus mijn advies: al is de verleiding o zo groot, blijf nu met beide benen op de grond staan!!  Relaties (zowel zakelijk als prive) ter zijde is het wel een schitterende periode voor iedereen die op zoek is naar inspiratie. Neptunus is een muse – die de fantasie goed wakker maakt. Ook een creatieve tijd dus.

Week horoscoop: De planeten in Weegschaal, Zon, Mercurius, Venus en Saturnus vormen nog steeds een hechte groep met elkaar. Weegschaal heeft o.a. met balans, en met rechtvaardigheid te maken. Twee processen staan in het nieuws:  die van de lijfarts van Michael Jackson, Conrad Murray, en in Italie, die van Amanda Knox. Amanda Knox is zelf geboren onder de oppositie van Venus en Neptunus – en in haar verklaring tegen over de rechtbank – praatte ze vandaag over haar ‘lijden’. “Suffering” is een begrip die echt van toepassing is op de combinatie Venus/Neptunus. Vandaag staat de Maan in Steenbok in conjunctie met Pluto in oppositie met Knox’s radix Venus: dit voelt niet als een bevrijding aan. Grillig wordt het ook door de aanwezigheid van Uranus – die in vierkant staat op Amanda Knox’s Venus. De horoscoop van Amanda Knox (klik om het beeld te vergroten):

Week horoscoop: Onder de hoede van Venus – hebben we kunnen genieten van prachtige herfst weer. De temperaturen zijn hoger dan op menige dag tijdens de zgn. zomer!! Zondag ochtend ruilt Venus de relatief comfort van Weegschaal in voor de diepe, donker, intense ervaringen van de Schorpioen. De luchtkasteel spat uiteen. We gaan opzoek naar passie!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week horoscoop: Venus in Weegschaal, en de horoscoop van Amanda Knox

  1. Gala zegt:

    Daar heb je ze weer… Mars/Leeuw uitgaand vierkant Jupiter/Ram I don’t love this combination! De ervaringen die met deze twee planeten samengaat is niet voor de poes! Neptunus/Steenbok opposite trio in Kreeft zou je in het beste geval grote naiviteit toe kunnen dichten! Maar… Pluto in eigen teken driehoek Zon/Venus/Mercurius doet anders vermoeden, ze is in ieder geval in denken en voelen uitermate intens!
    Als we dan het andere trio in Boogschutter driehoek Jupiter in Ram in het achterhoofd houden kan ze behoorlijk buiten haar oevers treden! Bliksemse jongedame, heetbroekje met de looks van een engeltje.
    Vuur verdampt water waarschijnlijk is alles haar boven het hoofd uitgestegen en wil ze met zoveel Kreeft gewoon naar huis, Neptunus vergeeft en verder niets meer…

  2. Elizabeth Hathway zegt:

    Hi Gala… Heb me niet in dit proces verdiept maar heb wel gisteravond CNN gekeken (er was echt niets anders ;-( ). Toen de moord plaatsvond was zij 19 jaar oud. Een beetje naief mag je dan ook wel zijn. Zij is suspect geworden door haar gedrag. Echter haar pleidooi in de rechtzaak gisteren liet een heel andere Amanda Knox zien. Ze is volwassen geworde – (transit Maan in Steenbok in oppositie met haar Kreeft planeten).Ik denk aan Occam’s razor: i.e. the simplest explanation is usually the right one. Rudy Guiedo’s DNA was overal in de kamer, ook in het lichaam van het slachtoffer. Hij nam de benen – was in Duitsland opgepakt. Ik denk dat het echt het rare gedrag van Knox is geweest (Maan dan toch conjunct met Uranus in Boogschutter vermoed ik) dat haar in de problemen gebracht heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *