Mercurius Retrograde, de kleine ongemakken …!!

Het moest gebeuren. MOEST. Daar hebben we Mercurius retrograde voor. De saga begon een week geleden. Zoon lief liet zijn telefoon vallen – en het kan nu zijn losse geheugenkaart niet meer lezen. Okay. Toestel staat onder garantie, dus ik ga uiteindelijk met de reparatie dienst van studentenmobiel bellen (a la 45 ct. per minuut tot een maximaal van 22.50). Wat een schaande eigenlijk! Jammer. Dit toestel (een Blackberry) kon niet door hun gerepareerd worden. Maar nu begint de ellende pas ! Zo’n 15 minuten na het zinloos gesprek, wil mijn zoon naar school vertrekken, maar helaas kon hij zijn toestel nu helemaal niet vinden. “Bel je toestel?” Nee, want hij had hem al op tril-stand gezet. Mijn hemel wat een ramp. Een uur lang zoeken. Het hele huis hier is overhoop gehaald. Geen kussen die niet omver ging! Slotsom – telefoon niet te vinden. Ongeloofelijk. Hoe groot kan een huis soms lijken.

Er is een kleine troost … Dit tafereel zal zich ongetwijfeld in duizenden huishoudens plaatsvinden.. Ja ja.. de kleine ongemakken van Mercurius retrograde..

Hebben julli meer Mercurius retrograde verhalen?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Mercurius Retrograde, de kleine ongemakken …!!

 1. Chriustien Damman zegt:

  Herkenbaar maar dan op andere vlakken zoals wachten op berichten om verder te kunnen.

 2. Pascale zegt:

  Hai!

  wat dacht je van de jaarlijkse eindafrekening van de energie;
  bijbetalen 4045,00 ????
  haha..daar kun je een fabriek voor warm stoken!
  lieve lezers,aub op alle geautomatiseerde rekeningen letten
  want een fout zit in een klein hoekje! (in mijn geval 1 extra cijfer qua verbruik ;p)
  Mercurius retrogarde werkt voortaan op mijn lachspieren alsss je het aan ziet komen 🙂

  Doeidoei weer,
  Pascale

 3. Diana zegt:

  Ik zou gistermiddag (woensdag) zangles hebben. Zangleraar mailde: “Kun je een kwartier later?” Zeker! Helaas was hij vergeten erbij te zeggen dat hij op een andere locatie les gaf… Daar stond ik voor een dichte deur! Geen tijd meer om nog op de juiste locatie te komen, kortom: een reisje naar Amsterdam voor niets. Gelukkig geen vertragingen in het OV…
  Kwam ik thuis: berichtje van het reisbureau. Transavia annuleert alle vluchten op vliegveld Tegel bij Berlijn want dat gaat in juni sluiten. Omgeboekt naar KLM na héél veel heen en weer bellen. Inderdaad, Mercurius retrograde!

 4. Ja Mercurius retrograde is ook lachen. Bij mij vorige week computer gedoe, halve tabbladen, grote letters, kon niet bij mijn e-mail komen, waar een speech op stond voor mijn zus haar 65e verjaardag. Speech maar weer opnieuw op papier gezet. De dag voor haar verjaardag kon ik weer bij mijn e-mail. Wat een gedoe. Speech weer veranderd.
  Ik belde UPC op voor een vraag, verkoper wilde mij een ander abonnement aansmeren. Tegenwoordig ben ik blij dat de Merc. retrogrades in mijn agenda staan, zodat ik er rekening mee kan houden. Ik koop niets, maak alleen onafgemaakte zaken af.
  En er was ook goed nieuws over communicatie. Ik had een heeeeeel goed gesprek met een andere zus (vaak loopt het niet tussen ons, 14 jaar leeftijdsverschil) op die bewuste verjaardag. We konden nu dingen delen, die moeilijk liggen, heel intiem. Mijn oordeel over haar was weg. Ik had een knop omgedraaid. Er viel een sluier weg. Ik ben nog ontroerd en dankbaar. Liz, is een goede communicatie tijdens Merc. retro. ook mogelijk?
  Groetjes Joke

 5. Naschrift
  Ik denk dat die goede communicatie met mijn zus bij de onafgemaakte zaken hoorde.
  Gr. Jokw

 6. Elizabeth Hathway zegt:

  Heerlijk om al die verhalen te lezen.. Dank jullie wel. Trouwens.. De telefoon is bovenwater gekomen. Hij zat in de mouw van zijn jas!! 🙂

 7. Pascale zegt:

  Hai Joke,
  Bij ons gezin zijn ook lang verborgen zaken in het licht gekomen en voorzichtig geopenbaard.
  Vele jaren zijn er overheen gegaan..heel opmerkelijk! Ik ervaarde Cheiron er ook in.

  Er viel prompt een uitspraak voor mijn voeten;
  ‘Haal die oude koeien uit de sloot,droog ze lekker af en stuur ze de wei in!”
  :0
  Groetjes,
  Pascale.

 8. Hoi Pascale
  Dank voor je reaktie.
  Leuk die koeien die je terug in de wei zette.Ik had ook zo’n gevoel. Nee, niet weer he in het verhaal gaan van die ouwe koeien. Dus ik kon heel ‘open’ zijn, maar best een beetje eng. Klopt wat je zegt over Cheiron, de oude wond die nu mag helen.
  Groetjes Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *