Liz Hathway Astroloog: Keek op de Week

Lieve blogvolgers.. Als je doorklikt kom je alweer bij mijn derde YouTube video versie van de rubriek Keek op de Week. Houden jullie het vol? Ik hoop het. Ik ga binnenkort vraag/antwoord videos maken, dus als je een dringend vraag hebt, of met iets zit, mail mij. Daarnaast even dit: Mercurius staat niet vierkant met inconjunct met Mercurius dit weekend. Zowel de inconjunct als de vierkant zijn prikkelend en dagen uit. Echter de vierkant is wat sterker in de uitwerking. Een inconjunct is eerder een irritatie een prikkel. De astrologieblog Nederlandstalig newsletter komt deze maand uit. Schrijf je in. Deze newsletter gaat over Jupiter in Weegschaal. Zonnegroet aan iedereen…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Liz Hathway Astroloog: Keek op de Week

 1. Lia van Hoof zegt:

  Dag Liz,

  Dank voor je Keek op de week.
  Bedoel je hierboven misschien: Mercurius inconjunct Uranus?

  hartelijke groet, Lia

  • Liz Hathway zegt:

   Hi Lia. Ik corrigeer mezelf al in de begeleidende teksten. Ik bedoel uiteraard inconjunct. Lees de text even- daar zeg ik ook iets over het verschil vk/inconj. MvgE

 2. Dorien zegt:

  Dank u wel ook weer voor deze Keek op de Week. Vind deze nog weer beter dan de eerste twee (en die waren
  best!). Wat u zegt is heel goed te verstaan nu en ik vind de achtergrond die u nu heeft heel geschikt. Mooi en rustig. De inhoud van dit geheel is, zoals altijd, erg boeiend.

 3. Rikie Nies van Bommel zegt:

  Dank je wel Liz, Ik sluit me aan bij Dorien!

 4. joke zegt:

  zo is de beeldsfeer rustiger en ligt ’t accent meer op wat je zegt (glashelder hoor)

 5. Tanja van denn Berg zegt:

  Hallo Liz,
  Ik volg je astrologie nu een aantal jaar, sinds ik een opleiding doe bij Ishtar. Ik vond het altijd erg prettig lezen, keek er ook nog weleens naar terug in de loop van de week. Alle lof voor je werk! Leerzaam en helder. Met zo’n filmpje is dat een stuk lastiger om bijvoorbeeld nog eens terug te gaan. ik houd er zelf niet van en ik heb het nog niet bekeken.. Ga ik zo well doen hoor maar ik wil je even laten weten dat ik het persoonlijk erg jammer vind dat iedereen altijd maar alles in filmpjes wil doen. Het kost veel meer tijd om zette kijken en als je wat interessants hoort moet je terugspoelen en zoeken waar het ook alweer gezegd werd. Is het voor jou handiger om het in te spreken, kost je dat minder tijd? Persoonlijk vind ik het jammer dat m’n favoriete blog nu ook al een filmpje wordt.

  • Liz Hathway zegt:

   Hi Tanja, Ik schrijf 10 jaar lang elke week een rubriek. Ik kwam mezelf daar ook in tegen – want in je tweede taal schrijven is niet altijd even makkelijk. Ik merk bijvoorbeeld dat de tekst in het engels schrijven een stuk sneller gaat – en ik beschik over meer woorden – kan meer nuances aanbrengen. Met Uranus behoorlijk aktief nu in mijn horoscoop – vond ik het tijd voor iets anders – een experiment, zeg maar. Ik vind het wel interessant maar ook confronterend om YouTube films te maken. Ik geef mezelf als het ware bloot. Ik heb geen idee waar dit schip strandt en je bent lang niet de enige die liever tekst leest. Ik krijg ook emails met het verzoek om terug naar tekst te gaan. We zien het wel… De newsletter die ik zo meteen ga schrijven… blijf ik wel in het Nederlands schrijven. Hartelijke groet, Liz

 6. Hans Bazelmans zegt:

  Je kan ’t allebei doen. Een filmpje op YouTube en de (gesproken) tekst hier. Ik vind ’t geluid van de filmpjes wel slecht. Jammer, want ik zou ze willen delen op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *