Services

Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, en daarvoor het esoterische boekwinkel “De Weg van de Krijger”, heeft Elizabeth zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven.  U bent voor het maken van uw geboorte horoscoop, voor het kijken naar toekomstige trends, advies over werk of studiekeuze met Elizabeth in goede handen.

Elizabeth heeft ook een aantal specialisaties. Zij heeft als relatie-astrologe gewerkt voor dating bureau, OneHello en biedt advies en inzicht aan mensen die korte of langere tijd een relatie met elkaar hebben. Tevens geeft zij ook advies m.b.t. moeder/kind relaties. Zelf moeder van twee kinderen, Elizabeth maakt kinderhoroscopen, die nieuwe ouders wat aanwijzers geven over de persoonlijkheid van hun kind. Indien gewenst, kan Elizabeth ook een verhaal schrijven speciaal voor het kindje zelf. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op www.eclecticastrology.nl, onder ‘horoscope tales for children’. Hier wordt vaak met ouders samengewerkt, voor het maken van een kaft, of illustraties. bijvoorbeeld.

Een moment kiezen om een transitie te vieren geeft voldoening. Indien u een gebeurtenis, een huwelijk, het opstarten van een onderneming, het tekenen van een contract, een feest geven enz. op de kosmos wenst af te stemmen – dan bent u ook bij Elizabeth aan het goede adres. Electie astrologie is namelijk haar tweede specialisatie en zij heeft veel ervaring opgedaan op dit gebied.

Elizabeth in te huren voor vrijgezellenfeesten en teambuilding. Deze bijeenkomsten worden op de vier elementen gebaseerd. Ook voor lezingen enz. is Elizabeth in te huren. Schroom niet om te bellen voor informatie hierover.

Luister naar een interview met Elizabeth bij de HvA over de ‘Knowledge Mile” op Radio Amsterdam (vanaf de 25e minuut)

Een interview met Elizabeth op Vimeo over Astrology and Magic.

Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken en kan je inzicht in je leven geven. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com
Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype te boeken ? Sms: 06-54721123 (korte consulten al vanaf euro 45,= incl. btw)

Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

 

 

Reacties zijn gesloten.