Consults

Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, en daarvoor het esoterische boekwinkel “De Weg van de Krijger” waar ze met Ronald Jan-Hein samenwerkte, Elizabeth heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven.

Relatieastrologie: Een van Elizabeth’s specialisaties is relatie astrologie. Zij  biedt special advies en inzicht aan mensen die korte of langere tijd een relatie met elkaar hebben en die obstakels tegenkomen, of meer over hun verbintenis te weten willen komen. De karmische achtergrond van deze relaties komt aan bod. Deze gesprekken worden  gekenmerkt door hun diepgang en hun vermogen om de kern van de relatie helder te maken. Elizabeth heeft dan ook voor drie jaar als relatieastrologe gewerkt voor het online dating bureau, OneHello (nu RelatiePlanet). Elizabeth geeft ook advies m.b.t. met moeder/dochter, en moeder/kind relaties.

Vanzelfsprekend, bent u voor het maken van uw geboorte horoscoop, voor het kijken naar toekomstige trends, advies over werk, of studiekeuze, met Elizabeth in goede handen.

Zelf moeder van twee kinderen, Elizabeth maakt ook kinderhoroscopen, die nieuwe ouders wat aanwijzers geven over de persoonlijkheid van hun kind. Indien gewenst, kan Elizabeth ook een verhaal schrijven speciaal voor het kindje zelf. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op www.eclecticastrology.nl, onder ‘horoscope tales for children’. Deze verhalen vinden hun inspiratie in de horoscoop van de baby/ het kindje. Hier wordt vaak met anderen samengewerkt, voor het maken van een kaft, of illustraties. bijvoorbeeld.

Indien u een gebeurtenis, een huwelijk, het opstarten van een onderneming, het tekenen van een contract, een feest geven enz. op de kosmos wenst af te stemmen – dan bent u ook bij Elizabeth aan het goede adres. Electie astrologie is namelijk haar tweede specialisatie.

Daarnaast is Elizabeth in te huren voor vrijgezellenfeesten – met of zonder high tea (volledig verzorgd door food styliste en culinaire journaliste Fiona Ivanov).

 

 

Elizabeth geeft graag lezingen over specifieke onderwerpen voor kleine of grote groepen. Schroom niet om te bellen voor informatie hierover. Denk aan een koffie ochtend voor moeders, met de kinderhoroscoop als thema.

 

 

Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren uw afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Reacties zijn gesloten.