De astro orakel vandaag

Vandaag gooide ik de astrologie dobbelstenen. Dit zijn drie mooie, fel gekleurede stenen. Op de een staan alle planeten afgebeeld, op de andere alle huizen van de horoscoop, en op de laatste de tekens van de dierenriem. Ik gebruik ze als orakel. Mijn bevindingen ga ik met jullie delen.

Sta achter je principes vandaag. Wees niet bang om hard op te zeggen wat je vindt. Word geen na-prater. Mannen worden uitgedaagd door een vrouw die niet bang is om haar mening te geven. Je moet met hele goede argumenten komen wil je deze dame overtuigen dat je gelijk hebt. Je zult haar echt moeten verslaan.

Vrouwen daarentegen, hebben het eigenlijk voor het zeggen vandaag. Je ideeen, en inzichten kunnen gewaardeerd worden, tenminste, als je durft er voor uit te komen. Wees origineel en durf nieuwe wegen in te slaan.

Het buitenland, geloof, overtuigingen, spelen een rol vandaag.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *