Steve Irwin

Ik las met verbazing het bericht gisteren in de krant over de dood van crocodile hunter, Steve Irwin. Steve Irwin was aan het filmen bij de kust van Port Douglas toen hij een steek in de hart van een giftige pijlstaartrog kreeg.

Een zoektocht op internet, gaf zijn geboorte data feb 1962 – maar in 2011 was geen exacte datum bekend. Ondertussen (aug. 2014) heb ik de volgende data gevonden, 22 feb 1962, Essondon, Australia, geboorte tijd twijfelachtig, dus 12.00 genomen. Niks aan deze tekst is veranderd – maar onderaan dit stukje is nu wel zijn horoscoop te zien.

Steve Irwin is geboren onder het teken Vissen en heeft Venus ook in dat teken staan. Gezien het feit dat Vissen een water teken is, is het opvallend dat hij altijd dacht dat hij meer gevaar opliep in de zee dan op het land. Hij had het vermoeden al dat als hij dood zou gaan tijdens zijn werk, dat dit in het water zou gebeuren. Astrologisch gezien vallen crocodillen onder de planeet Saturnus. Irwin heeft deze planeet in Waterman, waar hij – wat teken betreft – heel sterk staat. Zijn liefde voor deze koudbloedige reptielen samen met zijn missie om bescherming voor ze te krijgen, bracht hem faam en fortuin. Saturnus in Waterman wil altijd iets goeds doen voor de mensheid en Irwin’s levenswerk was om respect af te dwingen voor deze geweldige bijna prehistorische beesten.

Op de tijd van het ongeluk stond progressieve Jupiter, in Vissen, conjunct met Irwin’s radix Zon. Een vriend van mij, die bioloog is, maar niets van astrologie afweet zei meteen “overmoed”. Het is duidelijk dat de schaduw van Steve Irwin de vis aan een mogelijke vijand deed denken, dit is de reden dat het beest zo reageerde. Terwijl Jupiter altijd als een fortuinlijk gezien wordt, is dit lang niet altijd het geval. Overmoed onder Jupiter aspecten is een van de negatieve uitwerkingen. Dit heb ik wel vaker gezien in het leven van mijn klanten. Desondanks alle positiefs dat over Jupiter geschreven wordt, kan Jupiter soms heel negatief uitpakken.

irwin

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *