Astrologie:Paus Benedict XVI (verder)

Zie ook dit stukje – voor de horoscoop afbeelding. Verder nog, heeft deze Paus een uitdagende aspect tussen Mercurius (verbale communicatie) en Mars (strijdlust). Iemand met zo’n verbinding kan woorden als wapens gebruiken. Het is interessant dat de beledigende uitsprak over Mohammed juist te maken heeft met het verspreiden van geloof met gebruik van de zwaard. Op de dag des onheils, dinsdag 12 september, stond Mercurius in oppositie met zijn eigen Mercurius en in vierkant op zijn Mars. Een explosief verbaal cocktail. De Zon op die dag, stond paal op de descendant van de Paus. Het zevende huis, is het huis van openvijanden en wat er op die dag gezegd is, heeft ongetwijfeld deze Paus een flink aantal vijanden bezorgd.

Desondanks de pogingen nu om de woorden van de Paus te ontkrachten, voelt de moslim wereld zich gekwetst en aangevallen. Hopelijk zal deze toespraak geen mens het leven kosten. Na de rel over de Deense cartoons eerder in het jaar, houd ik mijn hart vast.

De witte broodjes weken zijn echt voorbij. Nu krijgen we een glimp van wie deze Paus werkelijk is. Door dit crisis uit te lokken, op dit cruciaal moment in de geschiedenis, vraag ik me af of hij de juiste man is oor de functie die hij nu bekleedt. Pluto staat nu op het punt om over de midhemel van de Paus te gaan en ik ben benieuwd wat voor andere “verborgen” boodschappen deze Paus voor de wereld heeft. Geloof is een Boogschutter thema maar Pluto heeft een alles of niets karakter. Only Good Catholics go to Heaven.

Laat ons in ieder geval bidden dat hij van deze grove fout iets leert. En Lord, “Laat hem a.u.b. Archbishop Fitzgerald terug roepen.”

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mensen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *