Astrologie:Uranus Maglev trein

Gisteren, las ik over het ongeluk met de maglev trein in Lathen, Duitsland. Maglev, is een afkorting van “magnetic levitation’ want het gaat hier om een zweeftrein die geen conventioneel spoor gebruikt. Gedreven door magneten en electriciteit, bereikt deze supersnelle “people carrier” een snelheid van 500 km/pu. De eerste patent voor een maglev ging naar de duitser Herman kemper in 1934, met Uranus heerser van o.a. electriciteit, in het teken Ram (de pioneer). Indien je het patentnr: 707032 bij elkaar optelt, krijg je 19 = 10 =1. Ram is het eerste teken van de dierenriem en de magier, de eerste kaart van het tarot, wijst naar hemel en aarde om zijn kracht over de elementen aan te tonen. Hij is de celestial uitvinder die alles met gemak naar zijn hand kan zetten.

Op de tijd van het ongeluk (22 sept. 06, rond 10.00 LMT, Lathen, Germany) stond Pluto planeet van o.a. de  dood, oerkracht,chaos, overgangen, op het cusp van het derde huis. Dit is het huis van de horoscoop dat met forenzen en korte reizen te maken heeft. De heerser van het eerste huis Venus (hier in val in Maagd), geeft de trein aan. De trein bestuurder of bestuurders, worden beheerd door Mars (heerser van het zesde huis van de ongeluk horoscoop). Gezien het feit dat antiscion Mars (de bestuurder) op Venus (de trein) valt is de kans groot dat dit ongeluk door een menselijke fout veroorzakt is. Het is apart dat Venus in Maagd staat, de teken die o.a. te maken heeft met zuiveren (=schoonmaken) en ook de mensen die dit soort werk doen. De maglev botste met een schoonmaak trein die per ongeluk op het spoor achtergelaten was.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *