Mission 1017/Raphiem Blue

Vandaag kreeg ik een bericht van een goede vriendin. Misschien heb je het bericht zelf ontvangen. Het gaat over een ultra violette pulserende straal vanuit de hogere dimensies. Hier volgt een samenvatting van de tekst met aan het einde mijn commentaar

“Er staat ons een kosmische trigger-gebeurtenis te wachten op 17 oktober a.s. Dit is het begin van vele nog komende trigger-evenementen tussen nu en 2013. Een Ultra Violette (UV) pulserende straal, die uitstraalt vanuit de hogere dimensies van universum-2 zal op die dag het pad kruisen van de Aarde. De Aarde zal ongeveer 17 uur lang in deze UV straal verblijven.
Deze straal resoneert met het hartchakra, hij is stralend fluorescerend van aard en blauw/magenta van kleur. Het effect is dat: iedere gedachte, iedere emotie, iedere intentie, iedere wil – of hij nu goed, slecht, ziek, positief, negatief is –  1 miljoen keer in kracht zal worden versterkt.” We gaan dus wereld wijd met ons allen mediteren. Ongeacht jouw tijdszone – zal de piek om 17.10 (5.10 s¹middags) zijn. Focus op wat het ook is dat je wenst. Wat nodig is voor het heil van de hele Aarde en de mensheid zijn positieve gedachten van liefhebbende aard.

De volgende stukje tekst vind ik SUPER. Het is mijn favourite. Super sci-fi-achtig. Hier komt ie:

“Wij noemen deze UV trigger gebeurtenis de ³818² poort.”

WOW – WOW…. Daar wil ik doorheen!

Helaas, klopt er niets van. Een zoektocht langs allerlei astronomie sites leverde – you guessed it – niks op. Dit is weer zo’n hype. Maar wel een goede, vind je niet? De wortels liggen hoogstwaarschijnlijk bij de Harmonic Convergence gebeuren in 1987 en 2012 is de datum dat volgens de Maya Calender ” humanity will reach a total collapse of time as we know it, and will signify humanity’s entry into post history”.

Het idee om met miljoenen tegelijkertijd te mediteren is geweldig. Kan absoluut ook impact hebben. Maar we zitten in een Saturnus/Neptunus periode dus. Lieve mensen….. houd contact met de werkelijkheid. Beide benen op de grond. TJa…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Mission 1017/Raphiem Blue

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *