Madonna Material Girl?

Na alle ophef, of misschien desondanks alle ophef, is Madonna’s nieuw zoontje gisteren in Engeland aangekomen. David is een jongetje van knap weg een jaar oud, uit Malawi. Is dit gewoon een stunt om weer helemaal onder de aandacht van de wereld pers te komen of zit er meer in het spel? Madonna (16 aug. 1958, 07.05, Bay City Michigan)  De heerser van Madonna’s 5e huis (het huis van onder andere kinderen) is Saturnus en op dit moment maakt Saturnus een transit over de radix Zon van Madonna. Dit betekent dat waar Saturnus op dit moment in de dierenriem staat gelijk is aan de geboorte Zon van Madonna. Astrologisch gezien praten we dan van een conjunctie. Saturnus heeft o.a. te maken met restricties, realiteitsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien het feit dat Madonna haar radix Zon in het twaalfde huis heeft – kan dit ook duiden op geheime onderhandelingen om haar doel (Zon) te bereiken. Dat ze juist hierdoor in problemen komt, heeft te maken met Saturnus. Andere ouders die ook graag een kind uit het buitenland willen adopteren, stuiten op onoverkomelijke problemen. Is het eerlijk? Helaas hebben niet alle andere adoptieouders driemiljoen dollar voor over – en dit is het bedrag dat Madonna geschonken heeft om een nieuw thuis voor weeskinderen te regelen daar. Vanzelfsprekend stoort dat. Maar los hiervan om de Dalai Lama te citeren “intentie is alles”. Ik denk de kwestie van Madonna’s intentie het belangrijkst  is. M.i. had iemand met Madonna’s “know how” een veel eenvoudige route kunnen vinden om zichzelf in de voetlichten te plaatsen dan een kind uit het derde wereld te adopteren. Madonna heeft Maagd ascendant en de Maan ook in die teken. Maagd is een heel behulpzaam teken. Misschien wilde ze gewoon iets goed doen klaar en tja… misschien wilde ze ook heel graag nog een kind. Gezien haar leeftijd had ze ook een ingewikkelde – Saturnuale – zwangerschap kunnen forceren, maar dit heeft ze niet gedaan. Ze heeft een andere – ook problematische route gekozen. Hoe dit uitpakt??? Saturnus is nog lang niet klaar met zijn aspekt over haar Zon. Het laatste woord hierover is nog lang niet gezegd. Indien dit een publiciteitsstunt is…. zal het niet goed uitpakken. Als haar intenties zuiver zijn komt het wel goed. Misschien moeten we afwachten…… Een ding staat vast, van David zullen we door de jaren heen veel meer horen…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Madonna Material Girl?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *