Astrologie:Oldenzaal 2006

Het is zover. Morgen word ik om 13.30 opgehaald met de auto. Oldenzaal here I come. Toen ik uitgenodigd werd om een lezing op Oldenzaal te houden, was ik helemaal vrij om een onderwerp te kiezen. Ik koos Saturnus/Neptunus en al een paar maanden voelt het alsof ik die planeten als gasten in huis heb Weet je wel van die gasten die te lang blijven. Het is een raar phenomena maar als je met planeten bezig zijn, beginnen de thema’s die bij de planeten horen hun kop in je eigen leven op te steken. Jung noemde dit synchroniciteit, Maggie Hyde noemt het “a secret mutual connivance”. Sinds mijn reis naar de UK in augustus ben ik continu met Saturnus/Neptunus bezig terwijl die planeten geen enkele aspect met mijn eigen geboorte horoscoop maken. In Engeland waren we geconfronteerd met de transatlantische bom gedoe. Neptunus heeft een verband met vloeibare explosieven (zowel nitroglycerin als tnt werden ontdekt onder Sat/Neptunus aspeckten) en Saturnus is de fles, die het explosief vast houdt. Neptunus is ook de angst, chaos en paranoia die met zo’n situatie gepaard gaat. Eenmaal terug, kreeg mijn partner een heel naar ongeluk. Zijn geheugen en herinneringen (Saturnus) zijn nog steeds niet terug. De onzekerheid die dat brengt is heel Neptuniaans. Niemand kan je houvast geven. De – op zijn engels gezegd – icing on the cake – is: Ik moet om 14.00 op zaterdag spreken, en op 14.27 zit Neptunus op de ascendant in Oldenzaal. Godver…… Ik zal – eerlijk waar – blij zijn als ik deze lezing nu achter de rug heb. Misschien zal dat het moment zijn dat deze gasten eindelijk “dag” zeggen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *