Mercurius direkt

Lieve lezers – als ik lezers wel heb? Want dat is de vraag. Aan de reacties is dat moeilijk te peilen. Maar goed…. over twee dagen gaat Mercurius direkt lopen en dat kan alleen maar goed zijn voor mijn blogo. Ik heb me de laatste week bezig gehouden methet maken van drie cassette bandjes die ik naar Amerika gestuurd heb. Al maanden geleden kwam er een “call for speakers” voor een conferentie in de VS en maanden geleden besloot ik om mee te dingen naar een kans in Amerika te spreken. Jammer dat dit alles deze week moest gebeuren met Mercurius retrograde. De deadline is 1 december. Ineens had alles haast. Ik ben zelf geboren tijdens een Mercurius retro. periode en ben daardoor heel gevoelig voor deze vervelende perioden. Wat mijn opnames betreft alles – en dan bedoel ik ALLES ging mis. Van mislukte opnames – d.w.z. een stem die niet goed te horen was, tot het kapot gaan van mijn cassette speler. Pogingen om dit bij vrienden alsnog voor elkaar te krijgen – eindigden met bandjes die achteraf toch niet goed verstaanbaar waren. Ik had het gevoel dat alles tegen zat. Uiteindelijk waren de goden mij goed verzind. Kreeg een dubbele cassette speler cadeau van iemand die dat allang niet meer gebruikte – en tot dik in de nacht ben ik bezig geweest om alsnog de bandjes klaar te krijgen. Helemaal tevreden was ik niet met het eind resultaat, maar na vijf a zes keer inspreken van de lezing, was het onderwerp lang niet zo boeiend meer. Het ging op het einde meer om het feit dat ik dit wilde DOEN dan om de kans om te spreken. Zo… het is me gelukt. Dat voelt fantastisch. Mijn bandjes zitten nu ergens tussen Amsterdam en Chicago. Zullen ze wel goed aankomen?? Ik hoop het. Mijn Neptunus Saturnus verhaal was in Oldenzaal zeer goed ontvangen. Misschien valt het onderwerp in Amerika ook in de smaak. Na Oldenzaal kreeg ik zelfs een uitnodiging om een workshop in Hamburg te geven!!!! Daar ben ik blij mee. Zo lieve lezers….. Mercurius gaat over twee dagen direkt. Jullie gaan nu wat meer van mij horen. Welterusten.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Mercurius direkt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *