Through Wall Imagining

We zitten midden in de periode dat Saturnus zijn oppositie met Neptunus maakt. Overal zie je de krachtige uitwerking van de planeten. Saturnus zet grenzen, Neptunus wil daar overheen. Zo zien we in het verleden dat als deze twee planeten elkaar ontmoeten de val van de Berlijnse muur, de dijk doorbrak in Nederland waar bijna 2000 doden vielen, de Russische revolutie, en de vogelgriep. Virussen gaan over grenzen heen, zo ook computer virussen als de Friday 13th virus, die ook toesloeg onder een Saturnus Neptunus verbinding.

Nu lezen we dat de TU-Delft meewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe technologie die men in staat stelt door muren heen te kijken. Yarovoy een van de onderzoekers wil naar een instrument toe dat een gedetailleerde 3D-animatie kan tonen van wat er aan de andere kant van een muur gebeurt. Dus ook waar een kast staat of een bureau, en die ook kan laten zien wie de gejzelnemer en wie de gegijzeld is.

Het leven is veranderd na 9/11. De horoscoop voor het moment dat de eerste vliegtuig de Twin Towers doorboorde is, wat dat betreft, een horoscoop die veel informatie geeft, m.b.t. waar we ons op dit moment als mensheid bevinden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *