Nachtvluchten

Tja … het is zover. Ik mag op 9 december voor het eerst op de radio. Toen ik de email met onderwerp “nachtvluchten” in mijn inbox zag, dacht ik aan een goedkope airline actie, of iets ergerJUNK mail. Ik stond op het punt om het te wissen, toen nieuwsgierigheid mij de meester werd. En wonder boven wonder, er schijnt een radioprogramma te bestaan dat “nachtvluchten” heet. Ongeloofelijk. Ik had zoiets nooit kunnen verzinnen.

Goed. Het maand thema is “de winter” en men wilde een astrologe als gast op het programma hebben. NU wordt het interessant, de show wordt live uitgezonden van 06.00 tot 07.00 uur in de ochtend.

De oorspronkelijke datum zou zaterdag 23 december zijn. Maar sinds gisteren is de datum verplaatst naar 9 december. De kosmos greep in. De planeet standen voor mij persoonlijk waren niet zo geweldig op de 23e šŸ™‚ En wonder boven wonder werd ik gevraagd of ik op de 9e kon. Wat mij betreft: VEEL BETER.

Dus, mocht je vroeg op zijn volgende week zaterdag “TUNE IN”

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Nachtvluchten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *