moord,mysterie en conspiracy in de uk

Het onderwerp van de dag in de UK is de dood en dat al weken lang. Na de mysterieuze vergiftiging van de Russische dissident en ex-KGBer Litvinenko, de speculatie rondom de publicatie van het rapport na de dood van Prinses Diana(wordt morgen gepubliceerd), zit de UK nu in de baan van de gebeurtenissen in Ipswich waar een serial-killer, de lichamen van vijf vrouwen binnen tien dagen gedumpt heeft. Dit is heel wat binnen zo’n korte periode. Ik wil de komende dagen aandacht  aan alle drie genoemde gebeurtenissen besteden. Maar eerst een korte inleiding.

De UK horoscoop die ik gebruik is:  jan 1 1801, 00.00 LT, Westminster – ascendant 7 graden 9, Weegschaal.

Indien een land geboren is onder een bepaald aspekt tussen twee planeten, dan zal dat land gevoelig zijn voor de cyclus van die twee planeten in het algemeen. De UK is geboren onder een Saturnus/Neptunus aspekt en met Saturnus NU in oppositie met Neptunus, zien we dat de er in de UK thema’s rondom, mysterie, conspiracy, spionnen, de dood, angst, en onzekerheid gaan spelen.

De UK zit ook NU in haar Saturnus terugkeer. Dit is een moment waarop het land een spiegel voorgehouden krijgt. We zien aspekten van ons gemeenschapelijk leven die ons collectief moeten aansporen het een en ander te veranderen. Op dit moment staat Neptunus ook op de planeet Venus. Alle slachtoffers van de Ipswich moordenaar tot nu toe zijn drugsverslaafden geweest. Neptunus meer dan welke andere planeet ook, heeft met ontsnapping te maken, vluchten van de werkelijkheid. Saturnus zelf heeft met opiates te maken.

Morgen ga ik kijken naar de conspiracy theorie rondom de dood van Diana Prinses van Wales.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *