Astrologie:Diana’s dood,ongeluk of niet?

Het is nu tien jaar geleden dat Prinses Diana overleed. Pas nu komt de officiele rapport over het ongeluk. 31% – vindt de officiele verklaring onacceptabel. Deze mensen denken dat Diana vermoord was. Het fatale auto-ongeluk in Parijs waarbijPrincess Diana, Dodi el Fayed, en Henri Paul de dood vonden, gebeurde op 31 augustus 1997, om 00.23. De ascendant is 17 graden Tweelingen. Prinses Di 1 juli, 1961, 14.00 (Source Penny Thornton, who was Diana’s personal astrologer) Sandringham, Asc. 17 graden 12 Libra.

Indien Diana vermoord zou zijn geweest, dan moet de moordenaar te vinden zijn in de horoscoop van het ongeluk. De auto en chauffeur vallen onder het eerste huis. De planeet die over het eerste huis heerst is Mercurius – hier staat hij in zijn eigen teken Maagd. In principe is dit een hele sterke plaatsing voor Mercurius en uit alles blijkt dat Henri Paul een zeer bekwame chauffeur was. Maar hier is Mercurius verbrand d.w.z. heel dichtbij de Zon – en ook retrograde. Dit is zo ongeveer het ergste wat een planeet kan overkomen. We kunnen niet direkt in de Zon kijken, zodat een planeet zo geplaats heeft iets gedekt- is als het ware onzichtbaar, en niet in staat om goed te handelen. Enerzijds kan dit een conspiracy theorie voeden omdat je dit kan vertalen als “niet alles openbaar maken” “informatie verborgen -onzichtbaar -houden”, anderzijds kan dit vertaald worden als een auto die niet had moeten rijden omdat de chauffer “blind drunk” was.

Zou er moord in het spel moeten zitten, dan zou de eventuele moordenaar(s) onder het zevende huis vallen. Retrograde Jupiter heerser van dit huis staat prominent aan de midhemel. Gezien het feit dat Jupiter twee minuten voor het ongeluk contakt met de midhemel had, lijkt het er wel op dat er plotseling iets gebeurd is waar de chauffeur niet adekwaat op kon reageren. Dit zal de witte fiat uno moeten zijn die nooit terug gevonden is – zegt men.

Met plannen voor een concert op Diana’s verjaardag volgend jaar, en met retrograde Mercurius in de crash chart op het punt om progressief weer vooruit te lopen, accepteert men dat speculeren over de dood van Diana zinloos is. Het leven gaat door. De doden moeten kunnen rusten. Mohammed al Fayed will become but a lonely voice, crying in the wilderness.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *