Diesel Feest

“your future is written in the stars” dit is de nieuwe kreet van Diesel. Tenminste voor even. Maar goed op het feest dat Diesel gooide voor haar verkopers in Nederland mocht er echte astrologen aan meedoen. Wat een spektakel! Op de muren hingen prachtige afbeeldingen van de Zon,Maan en de dierenriem, horoscopen draaiden zelfs op grote tv schermen en met een glasje pink champagne met verse frambozen nam ik plaats naast een nep open-haard. Hier met uitzicht op het Slotermeer voelde ik me helemaal thuis…. en zou korte consulten doen voor deze jonge feestvierders.

Helaas muziek te hard. Een gesprek voeren? Forget it. Samen met mijn collega verplaatsten we ons “praktijkje” naar een soort bedouin tent buiten. Dat ging stukken beter. En ja hoor, wederom blijkt hoe interessant het is om iets over jezelf te horen. Tja af en toe kwam iemand die iets te veel op had even bij de tent snuffelen, maar dat hoort er bij. De gemiddelde leeftijd van mijn bezoekers? vijf en twintig. Allemaal even knap en de Diesel look uitstralend. We are Diesel…. Wow……

Nog even over het vuurwerk. Dat was ronduit SUPER. Een enorme afbeelding van de Zon hing van een kraan over het Slotermeer. De lied “This is the Dawning of the Age of Aquarius” begon te spelen en uit de Zon begon het vuurwerk de donkere hemel te veranderen in een spetterende lichtdans. Van alle kant schoot sterren de hemel in. Te Gek. Wie heeft dit georganiseerd? Welcomtowink

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Diesel Feest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *