astro-tv, who needs it?

Vorig jaar werd ik gebombardeerd met verzoeken om mee te werken aan verschillende commerciele projecten. Aan de aanbiedingen die ik heb gekregen te zien, is pop astrologie hot in Nederland. Gisteren kwam ik toevallig astro-tv tegen. Waarom noemt men dit astro-tv, vraag ik me af. Waarom niet para-tv, dit zou de lading veel beter dekken. Een verzameling van kaart leggers, aura-lezers, helderzienden, enz. is toch geen astro-tv?  

Ik heb niets tegen “pop astrologie” op zich. Ik schrijf tenslotte zelf ook een horoscoop rubriek, word daar goed voor betaald en weet dat veel mensen daarvan genieten. Wat mij het meest stoort is dat astrologie verbonden wordt aan een verzameling van alternatieve therapeuten – waarvan de meesten niet eens astroloog is. Dat klopt voor mijn gevoel niet. Het stoort mij ook dat er voor de therapeuten nauwelijks iets aan te verdienen valt. Dit laatste doet mij persoonlijk ook heel erg twijfelen aan de kwaliteit van de geleverde diensten. In het engels hebben we een gezegde “pay peanuts – attract monkeys”. Waarom zouden ervaren astrologen hun kennis voor centen verkopen?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op astro-tv, who needs it?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *