astrologie: astro-junk

Astro-junks bestaan. Geloof me. Bij mij persoonlijk, valt het wel mee. (ja ja…. dat zeggen alle verslaafden) Maar nee, in mijn geval valt het wel echt mee.Vanochtend heb ik even gekeken wat de astrologische kenmerken waren van 2006. Welke planeten deden wat bij mijn persoonlijke horoscoop? Wat schrijft men over (Rob Hand bijvoorbeeld). Even in mijn eigen oude agenda kijken om te zien of er rondom belangrijke astrologische configuraties iets in mijn dagelijkse leven gebeurde die daarmee overeen komt. Heel leerzaam… Een astro junk let wel op dat soort dingen.

Vandaag ga ik ook weer beginnen met mijn astro dobbelstenen – bij wijze van experiment. Ik was ze vorig jaar kwijt – ergens in de UK. Nu heb ik nieuwe…… heerlijk. Okay, daar gaan ze…. Zon in 7, in Vissen. Een partnership, een vruchtbare samenwerking, een dag om niet alleen te werken. Ik ga mijn ex mailen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *