Astrologie: Frenk der Nederlanden

Frenk (der Nederlanden) heeft een mooie Jupiter. Elizabeth duidt de horoscoop van Frenk in Het Parool – 15/02/2004. Deel 1: Lees verder

Frenk heeft een mooie Jupiter-boog.

ZE IS EEUWIG op zoek, dat ene familielid van mij, en alle hoekjes van de spirituele wereld zijn door haar afgegraasd. Toch hebben Bhagwan, tantra, I Ching, tarot, Tibetaanse klankschalen, dolfijnen en kabouters de oplossing van het Grote Wereldraadsel niet naderbij gebracht. Misschien dat ze haar licht eens moet opsteken bij het Amsterdams Astrologisch Podium (AAP), want daar kunnen ze nog wel wat versterking gebruiken.

Elizabeth Hathway (Wales, 1957, 02.00 uur): “Amsterdam is op astrologisch gebied een ongelovige stad, een woestijn als je het vergelijkt met Londen. Er is op spiritueel gebied zoveel te ontdekken, dat de spoeling erg dun is. Je kunt elk uur van de dag iets doen, of het nou yoga is, tai chi of meditatie. Astrologie moet de stad nog veroveren.”

Wie weet begint de victorie van de sterrenwichelaars wel komende vrijdag, als Hathway in spiritueel centrum De Roos een lezing houdt over de horoscopen van George W. Bush en zijn Democratische rivaal John Kerry. Ze doet dat samen met astrologisch docent Adri van der Ven en Sander Littel. Zij stonden een jaar geleden aan de wieg van het podium, dat van Amsterdam een sterrenstad moet maken.

Zij: “Astrologie is een goddelijke taal, die aanwijzingen geeft over je lotsbestemming. Waarom ben je hier? Hoe kun je je ontwikkelen? Ik ben er dagelijks mee bezig.”

Hij: “Een horoscoop verschaft inzicht in je sterke en zwakke punten, en dat kan van belang zijn voor de beroepskeuze, pedagogische adviezen, relaties.”

Zij: “Maar als mundane astrologe kijk ik ook naar de gevolgen die de stand van de planeten heeft voor landen en hun leiders. Saturnus en Pluto spelen bijvoorbeeld een hele grote rol bij de landen die het terrorisme verspreiden.([9/11/01 viel in de periode dat Pluto voor het eerst in de geschiedenis over de ascendant van de Verenigde Staten ging terwijl hij een oppositie met Saturnus maakte[STRONG]).Astrologen wisten dat er iets bijzonders zou kunnen gebeuren.”

Hij: “Met de val van de muur in 1989 vielen Saturnus en Neptunus exact samen.”

Zij: “Pluto stond ook op de Zon van de Sovjet-Unie.”

Hij: “Nou, zo hebben we ook naar Bush en Kerry gekeken”

Zij:Ik ben ervan overtuigd dat Bush gaat winnen. Zijn horoscoop vertoont een enorm sterke symmetrie met die van de Verenigde Staten.”

Hij: “Kerry is een twijfelaar, een man van de dialoog en nuances, terwijl het Amerikaanse volk op zoek is naar een sterke man.”

Zij: “Als ik naar de zon-maan-positie kijk Van Kerry en de tekens in het zevende huis van de VS, dan gaat Bush het winnen. Geen twijfel mogelijk. Maar ik hoop van harte dat ik het mis heb.”

Dan is het Uur aangebroken. Ik durf het haast niet te vragen, maar zou Elizabeth misschien ook mijn horoscoop willen trekken? … wordt gevolgd

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *