Frenk der Nederlanden deel 2

Hier komt ie…. Frenk…

Hathway voedt de computer met mijn gegevens, en op haar scherm verschijnt een prachtige sterrencirkel, met allerlei symbolen en wonderlijke lijnen. “Je hebt een hele sterke horoscoop,” zegt ze bewonderend. “Met een sterke Saturnus en een mooie Jupiter.”

Daar zal mijn moeder blij mee zijn, maar wat betekent het? “Je bent heel optimistisch en menslievend; hoe meer zielen hoe meer vreugd. Avontuurlijk ingesteld. Op zoek naar de waarheid. Je wilt je grenzen verleggen en bent gehecht aan je vrijheid, ook in relaties. In je werk ben je enorm gestructureerd. Weegschaal is je ascendant, en dat maakt je charmant en makkelijk in de omgang met anderen. Je bent ambitieus en strijdlustig, maar hebt ook een zachte kant. Je bent op je best als je mensen om je heen hebt.”

Ik maak mezelf los van het plafond en vraag of de horoscoop ook zwakke punten laat zien. “Je mist soms het zelfvertrouwen om op je eigen oordeel af te gaan en laat je dan teveel door anderen beïnvloeden. Je kan ook behoorlijk boos worden en weet niet altijd even goed hoe je die woede moet kanaliseren. Dan wil je je eigen gelijk halen en blaas je mensen omver. Soms kun je moeilijk beslissingen nemen en wil je alles overzien, maar de dingen lopen nooit zoals je verwacht.”

Genoeg. Ik ben geen gelovige _ mijn kennis van de sterrenhemel houdt op bij het steelpannetje _ maar helemaal onzin is het nou ook weer niet. Verwarrende wereld. Ik drink snel mijn kruidenthee op en verlaat het pand. De hemel is bewolkt; geen ster te bekennen. Gauw mijn moeder bellen.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *