Astrologie:Oog van God

Vandaag kreeg ik deze foto toegestuurd. Er zat een stukje tekst bij. Doorsturen aan tien vrienden. Ik doe nooit mee aan dit soort akties, maar vond de foto indrukwekkend genoeg om achter het verhaal te willen komen. Deze foto stond op de NASA website op 10 mei 2003. Daarna was het op meerdere websites te zien. Het is een composiet foto, genomen door de Hubble Space telescope.

Het is een beeld van de zogenaamde Helix Nebula. In het centrum zien we een ster die op onze eigen Zon lijkt maar deze ster sterft af. Wow. Ik snap waarom het de naam “Oog van God” kreeg.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie:Oog van God

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *