Astrologie:Uranus/MC/ storm in Amsterdam

De twee vriendinnen gingen een kopje thee drinken in de Roos, en kwamen in gesprek met de serveerster. Daarna kwam deze laatste op me af met een vraag. Ze had begrepen dat ik astrologe was, dus wat betekende deze storm astrologisch gezien? Ze had zelf het gevoel dat er een grote schoonmaak plaatsvond. Ze vond het heerlijk om naar de wind te luisteren. Alles waait weg.

Wat een moeilijke vraag. Het weer voorspellen ? Zelfs de beste weermannen maken fouten. Ik denk hier aan Michael Fish, de beroemde BBC weerman die de ergste storm in de UK geschiedenis niet zag aankomen. Maar dit bedoelde ze niet….

Ik denk dat zo’n storm laat zien hoe krachtig de natuur is – veel krachtiger dan de mens. De mens is geneigd zich heel belangrijk te voelen, maar zo’n storm laat zien hoe betrekkelijk dat is. De natuur heeft het voor het zeggen en dat is indrukwekkend en angstaanjagend tegelijk.  Misschien kun je ook in deze storm een waarschuwing zien. De seizoenen worden ontregeld. Hoe dan ook, zal de mens moeten leren respekt voor de natuur te hebben. Zo’n storm maakt mensen weer klein en vanuit dat klein zijn, gaan we weer met elkaar praten. De saamhorigheid was groot, gisteren… in Amsterdam. Dus wat dat betreft, kun je zo’n storm als een geschenk uit de hemel beschouwen, die ons wakker schudt, en ons laat zien dat er meer is die ons bindt dan die ons scheidt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *