Wetenschappers bevestigen rol v.d. Maan

Wetenschappers geven toe, de Maan beheert ons leven (Independant on Sunday, “How the Moon Rules Your Life” 21 jan. pagina 16). Precies waarom de Maan zo’n belangrijke rol speelt bij o.a. crimineel aktiviteit, auto-ongelukken,vruchtbaarheid, huisarts bezoek, zelfmoord pogingen, hormonale huishouding, enz. wordt voor de wetenschappers onduidelijk, maar de cijfers spreken voor zich. Zelfs wat we eten en drinken wordt door de Maan beinvloed. Bij volle maan eten we 8% meer dan bij nieuwe maan, terwijl ons alcohol (intake?) wordt met 26 procent verlaagd.

Meer politie nodig op de dagen rondom Volle Maan om de toenemende moord en geweld delicten het hoofd te bieden? Langere werkdagen voor huisartsen op Volle Maan dagen om de extra patienten op te vangen? Vind jij dit idee gek? Op zijn engels gezegd “truth is stranger than fiction”.

Wetenschappers vermoeden dat het allemaal te maken heeft met onze hormonen, deze zouden door biorhythmic aktiviteit en de zwartekracht van de maan beinvloed worden. En nu voor de rest van de planeten….

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *