Pluto in Steenbok

In 2008 maakt Pluto zijn intrede in het teken Steenbok. Steenbok heeft te maken met strukturen, de maatschappij in zijn geheel, regeringen. Pluto zelf heeft met grote omwentelingen binnen het collectief te maken en laat datgene zien wat rijp is voor transformatie. Van middag om 13.00houd ik een lezing hierover in Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht in Utrecht. Ik ben een van de sprekers op de ASAS astrologie congres: http://www.asasastrologen.nl. De lezing begint om een uur of een.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *