Horoscoop:Bram Moszkowicz

De zaak Holleerder houdt Amsterdam (en misschien heel Nederland)  in zijn greep. Wie een abonnement op het Parool heeft, kan er niet omheen. Het is de zaak die de gemoederen bezig houdt. Het lijkt weleens alsof we in Chicago in de jaren dertig wonen. Wikipedia geeft de volgende data voor Bram Moszkowicz 26 juni 1960, Maastricht. Geen geboorte tijd. Dit betekent dat de Maan en ascendant niet mee mogen doen.

Met de Zon, Venus en Mercurius in Kreeft is het duidelijk dat BM een gevoelsmens is. Er is geen lucht in de horoscoop dus hij neemt beslissingen op basis van gevoel/ gut-instinct. Hij bekijkt de dingen van zijn eigen kant en heeft zelf een goede adviseur nodig als het om belangrijke beslissingen gaat. Iemand die de zaak van meerdere invalshoeken kan zien. Hij kan zichzelf voor de gek houden.

Mars in Stier (!) in oppositie met Neptunus is best moeilijk. Hij zou het leuk vinden om de duivelsadvocaat te spelen. Dit aspekt geeft zowieso de neiging om over de grens te gaan – dingen te doen die niet mogen. Hij wil de regels buigen, of overtreden. Pluto in aspekt met de Zon – geeft aan dat hij aangetrokken is tot macht in het algemeen. Pluto heeft te maken met het onzichtbare. Met Saturnus in Steenbok en Jupiter in Boogschutter (alhoewel allebei retrograde) is er veel talent aanwezig.

Wat speelt zich nu af? Ik denk dat de huidige drama te maken heeft met de progressieve horoscoop van BM.

Nu staat progressieve Zon met Uranus (schokkende gebeurtenissen) en progressieve Venus staat met Pluto (Koning van de onderwereld). Ik denk dat hij wel heel verstandig is geweest, om een stap terug te zetten. Hopelijk is dit voldoende.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop:Bram Moszkowicz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *