Astrologie: Irak-UK trekt zich terug

Op 21 februari tijdens het vragenuurtje in het Lagerhuis, deelde Tony Blair mee dat hij het aantal militairen in Irak drastisch terug wil brengen. Andere landen, zoals Denemark, volgen Blair’s voorbeeld. UK – jan 1, 1801, 00.00 Westminster, UK. Ascendant, 7 graden 9 Weegschaal.

In een mundane horoscoop valt het dienstleger onder het zesde huis. Dienstbaarder kan een mens niet zijn, dan zijn leven voor anderen op te offeren. Er zijn ook mensen die zich geroepen voelen om dit soort werk te doen. Maar goed… dat terzijde. De planeet die over het zesde huis heerst in de UK horoscoop is Jupiter. Op de dag van de bekendmaking, is het heel opvallend dat transit Jupiter boven op de UK radix Mercurius in het derde huis stond. In een mundane horoscoop heeft Mercurius o.a. met toespraken te maken, propaganda, woordvoerders, en met boodschappen in het algemeen. Dit is HET NIEUWS. Kranten hebben ook met Mercurius te maken.

Wie goed kijkt, ziet dat er grote offers van het leger gevraagd gaan worden. Uranus – planeet van het onverwachte- staat op het punt het zesde huis van de UK horoscoop binnen te stappen. Het maakt nota-bene ook een vierkant met progessieve Venus heerser van het 8e huis. Dit laat zien hoe kwetsbaar de leger zal zijn als ze zich begint terug te roepen.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *