Volle Maan, Maansverduistering

Ik heb een vriendin die rituelen doet. Hele mooie rituelen. We zaten gisteren over de maansverduistering te praten.  Een ritueel vraagt om een “sacred space”, een plek tussen de werelden in waar het aardse en het goddelijke elkaar kunnen ontmoeten. In eerste instantie is het dus heel belangrijk dat je een ruimte creeërt waar geest en lichaam in rust en ongestoord het werk kan verrichten. Je hebt geen speciale dingen voor nodig. Wat je wel nodig hebt is een open geest. 

Op zondag staat de Zon in Vissen tegenover de Maan in Maagd om 00.17 uur ’s ochtends. Als je nu toch wakker bent – neem even de tijd om je energie naar binnen te richten. Probeer de komende maand minder kritisch te zijn en jezelf lief te hebben zoals je bent  “warts and all”.  Je bent volmaakt. Zoals Louise Hay zegt:  “you are a child of the universe… ” Een mooie gedachte – niet waar?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in maanfasen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Volle Maan, Maansverduistering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *