Amsterdam bewondert de Maan

Gisteravond ben ik met een vriendin naar die bioscoop geweest. We hebben “notes on a scandal” gezien. Hmmm – Even napraten in de pub. Na drie glazen wijn zat ik op de fiets op weg naar huis. Op vrijdag avond is Amsterdam best druk. Op de hoek Prinsengracht/Haarlemmerstraat zie ik een groepje mensen naar boven kijken. Ik kijk omhoog…… God verdomme – ik was het bijna vergeten. DE MAAN !!!  Daar stond ze, voor driekwart bedket – schitterend. Ik viel bijna van mijn fiets !

Ik begon op te letten. Steeds weer richtte ik mijn blik op de hemel. Hier twee politiemannen, daar mensen met kleine kinderen, hier groepen jongeren, daar twee oudere mensen….. allemaal naar de hemel kijkend. Wat een wonder. Wow….

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in maanfasen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *