Astrologie: Zon in Ram in het 2e huis

Ik zat met een probleem. Wat te doen? “Moet ik nou bellen of juist niet bellen?” Soms kan een situatie best ingewikkeld zijn en hoe belangrijke “de zet” hoe voorzichtiger je moet handelen. Het leven is net een schaak spel. Uiteindelijk pakte ik de dobbelstenen en gooide ik Zon in Ram in het 2e huis.

Nu had ik een tweede probleem: hoe moet ik dit interpreteren? Wat een luxe. Ik weet uit ervaring dat twee problemen makkelijker zijn dan een. Ineens wist ik het. Ik voelde me net Gandalf toen hij verdwaald in “the Mines of Moria” op een rots zat, een pijpje te roken. “Follow your nose”. Ik moest iets doen. Ik besloot even een vriendin te bellen. Gewoon spontaan. We hadden allebei op dezelfde dag tien dagen geleden een bos witte crysanten gekocht en de mijne zien er nog steeds prachtig uit. Ongeloofelijk. Hoe zou het maar haar bloemen gaan ? Even kletsen…. stress weg…. Op een gegeven moment kwam “het probleem” te sprake. Nou, zei die vriendin, “kijk op de internet of je niet een emailadres voor die dame kan vinden. stuur je lekker een korte mailtje –laat zien dat je het initiatief neemt”.  Zon in Ram in twee….. laat zien dat je het initiatief neemt. Twee zinnetjes, een hele korte email. Ik ben er bijna – misschien wel – hopelijk in ieder geval – er vanaf….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *