Neelie Kroes in de sterren? Hoezo?

Een vriendin attendeerde mij vandaag op een artikel op het voorpagina van de gratis krant De Pers. Het beschrijft de innige relatie tussen Neelie Kroes en de astrologe Simon Suiker. Lees verder.. Ja, ja. Same old story. Mensen laten niet zo gauw weten dat ze een astroloog raadplegen. Dat die Simon Suiker over zijn beroemde klant in het openbaar praat – is al een schending van de privacy van de client. Dit mag natuurlijk niet. De geweldig goed engels astrologe Penny Thornton moest haar diploma van de Faculty of Astrological Studies inleveren toen ze aan de pers vertelde dat zij Princess Di’s astrologe was. It’s not done…

Maar goed Neelie Kroes maakte vijftien jaar lang gebruik van de diensten van deze astroloog en dan ineens begin 2005 wordt de relatie verbroken. Waarom ??? Neelie Kroes (19 juli 1941 – tijd onbekend). Begin 2005 stond de planeet Saturnus in het teken Kreeft, en in 2005 maakte hij zijn transit over de Zon. Dit brengt grote verantwoordelijheid met zich mee. Neelie vertrok naar Brussel begin 2005.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *