Astrologie:Pluto in Boogschutter

De Russische verslaggever Ivan Safronov valt uit een raam op de 5e verdieping van zijn appartement blok. Hij is opslag dood. Ongeluk of niet? Op World Press Freedom Day in 2005 werd er een campagne gelanceerd om zulke doden bij te houden.  Sinds men begon met tellen zijn er meer dan 1.000 verslaggevers gedood. Dat wil zeggen 2 per week. Een op de vier verslaggevers sterft in een oorlogsgebied – maar veruit de meeste zijn bezig met een verhaal dat zich binnen hun eigen land afspeelt.  Net zoals Ivan Safronov die onderzoek deed naar “arms deals” tussen Rusland en Iran en Syrie.

Pluto in Boogschutter heeft met de waarheid te maken. Het teken dat daar tegenoverstaat is Tweeling. Tweeling tezamen met de planeet Mercurius, hebben speciaal met het nieuws, de krant, en met verslaggevers te maken. Pluto heeft te maken met o.a. de dood. De waarheid ondrukken door ht doden van verslaggevers. Net zoals moord en doodslag op scholen. Of de hitse tegen de rokers….. De Boogschutter/Tweeling thema’s springen eruit.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *