Sylvester Stallone, Rock on Rocky…

Sylvester Stallone (July 6, 1946, 19.20 New York) heeft zijn ascendant op 28 graden 33 Boogschutter. Dit betekent dat hij op dit moment de transit van Pluto over zijn ascendant meemaakt. De ascendant heeft o.a. met je lichaam te maken en met hoe je eruit ziet. Pluto heeft o.a. met taboe’s te maken, met de onderwereld en zeker met dingen doen die niet door de beugel kunnen. De rol van Pluto is transformatie. In Stallone’s horoscoop staat Venus op 22 graden 4 Leeuw. Met Saturnus nu in transit over Venus, kan ik me voorstellen dat Rocky zich niet helemaal happy voelt met hoe hij eruit ziet. Zijn aantrekkelijkheid zal ongetwijfeld een  “issue” voor hem zijn op dit moment. Saturnus crystalliseert en doet angsten en onzekerheden toenemen. Saturnus staat ook voor de wet, douane-ambentaren, en grenzen. Vorige maand werd Stallone in Sydney luchthaven aangehouden omdat hij in het bezit leek te zijn van de illegale hormone Jinprotin – een spierbouwer. Hij was in Australie om zijn nieuwste Rocky film te promoten Na enkele uren werd Stallone vrijgelaten. Pluto is nog niet klaar met Stallone’s ascendant. So…. we probably haven’t heard the last of this story….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *