Comic Relief: Red Nose Day

Liefhebbers van British komedie en “British Style Entertainment” zullen vanavond vast aan de buis zitten. Dit wordt smullen… Red Nose Day is er weer. Onder leiding van de beste “comics” in het land, zet het UK volk alles op alles om geld in te zamelen voor kansarme kinderen. Het is een live programma en hoe later het wordt hoe gekker… Dit zal de reden zijn dan het meeste geld binnenstroomt later op de avond. 

De eerste Red Nose Day vond plaats op 5 feb 1988 (19.00 London, UK) met de dienstbare Maagd op de ascendant en de Maan in het eerste huis in dezelfde teken. Het enorme succes van deze onderneming zie je heel duidelijk in de horoscoop terug. Venus verhoogd in Vissen staat paal boven op de Noorderlijke Maansknoop. Het teken Vissen heeft zowieso iets met komedie te maken en door de link met het 12e huis, wordt de menslievende kant van deze Venus/Knoop combinatie sterk benadrukt. De beste comics hebben vaak iets tragisch. “Now you laugh, now you cry.” Iets dubbel. Met de Zon in Waterman – krijgen we het beeld van een land verenigd achter een goed doel. De humanistische inslag van de horoscoop springt eruit.

Zo…De Zon in Vissen vanavond staat paal boven op Venus en de Knoop in de horoscoop voor de eerste Red Nose Day. Men voelt het kennelijk aan. This is going to be a BIG ONE….. So a few cans of lager, a couple of packets of chips….. heerlijk šŸ™‚

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *