astrologie, Comic Relief

Comic Relief opbrengst: boven de 40.000.000 ponden ! Te gek. De winnaar van Comic Relief Does Fame Academy was Tara Palmer-Tomkinson. Tara’s Mars op 27 gr. 55 Vissen staat paal boven op de Venus/Knoop conjunctie in de horoscoop voor de eerste Red Nose Day! Het was over duidelijk dat deze dame de contest zou winnen.

Ik ben zaterdag ochtend veel te laat naar bed gegaan (Yawn)… Ik moest dan ook achter de horoscopen aan van de comics. De foto is van Russel Brand (4 juni 1975) Mercurius in Tweeling, dat hoor je al meteen. Humor met een hoofdletter H. Dan heb je de “one and only Catherine Tate” die het presteerde Tony Blair de beroemde “DO I LOOK BOTHER’D” de “catch phrase” van haar alter ego Lauren te doen uitspreken…. Catherine Tate (12 mei 1968) eveneens met Mercurius in Tweeling. Wat beide comic genieen ook delen is een Zon/Neptunus oppositie. Totale gekte….. Heerlijk

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *