astrologie:Knut mag leven!

 

Knut. Oh Jee….weer zo’n ethische vraagstuk. Knut geboren op 5 dec. 2006, met zowieso de Maan in Tweeling – is hij op de Volle Maan geboren. De Volle Maan is een typisch teken dat de ouders van een kind niet goed met elkaar overweg kunnen. Alhoewel er hier helemaal geen sprake van een papa is, alleen van een mama. De ex-circus beer – Tosca – die kennelijk niets voelt voor haar kleintjes. Tosca – zo heet deze mama – stoot beide kleintjes af. Een van de twee sterft. Mars in Schorpioen geeft toch enorme kracht aan, en wonder boven wonder, eentje overleeft. 

Zo dames en heren. Mag dit beestje afgemaakt worden? Mag dit beestje opgroein in een dierentuin? Pluto in Boogschutter / met een snuifje Tweeling.

Een diertuin is geen natuurlijk omgeving voor een dier maar anderzijds een dier die in een dierentuin geboren is, is een natuurlijk omgeving niet gewend. Ik heb zelf ooit twee ijsbeertjes in Schonbrun in Oostenrijk gezien die echt gelukkig uitzagen. Van alle dierentuinen die ik ooit bezocht heb, vind ik Schonbrun de meest dierenvriendelijke. Ik zou zelf Knut geen spuitje kunnen geven.  Zeker is dat de dierentuin in Berlin veel geld gaat verdienen aan dit ijsbeertje.

Wie weet…. Misschien wordt Knut een “omen” of een symbool van of voor iets. Hoe dan ook is dit de tweede keer in een korte tijd dat Duitsland met het leven of dood van een “beer” te maken heeft gehad. Knut in ieder geval mag leven. Zal er een speciale rol voor dit beertje worden weggelegd? We zullen zien.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *