astrologie:Artis Vlinderpaviljoen

 

Lente in Amsterdam. Heerlijk. Het toeristenseizoen is begonnen en dat zie je meteen bij top attracties zoals Artis. Ik ben vandaag -door toeval -voor het eerste in het nieuwe Vlinderpaviljoen geweest. “Loop tussen 1000 vlinders in het nieuwe Vlinderpaviljoen van 1000m²” staat er op de webiste maar de ervaring is niet onder woorden te brengen. FANTASTISCH. Wonderful. Te gek voor woorden.

Onder welke planeten/ tekens vallen vlinders? Venus komt onmiddellijk in aanmerking. Vlinders zijn zo ontzettend mooi om te zien, en zijn gek op suiker. Dus Venus – definitely. Maar ze staan ook als symbool voor veranderingsprocessen en de ziel. Ze hebben du ook iets met het achtste huis en met Schorpioen te maken – of Pluto – vermoed ik.

Eenmaal thuis heb ik naar de horoscoop voor de opening gekeken. Het Vlinderpaviljoen is geopend op 4 okt. 2006. In de horoscoop staat Venus, Zon en Mars in Weegschaal. Mijn gevoel klopte dus. Afhankelijk van hoe laat het paviljoen open ging, zou de Maan in Waterman kunnen zijn. Veel lucht, zoals je zou verwachten van een plek waar vlinders vrij rondvliegen. Als iemand weet hoe laat het paviljoen openging…. wil ik het heel graag horen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in maanfasen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *